Українська Манітоба
-
Взагалі інвестування поки що дуже важко мені дається, оскільки, якщо ці ж гроші вкласти в кваліфікацію, наприклад, це було б набагато ефективніше і дало б більший економічний ефект. А так я тільки постійно в роздратуванні, коли там щось впало і думаю, що краще б інтерест капав в цей час, поки там щось падає. І це я тільки три тижні маю цей пакет. В моїй карті світу це вже дуже довго і могло би там щось уже і більше підрости!
-
Вітаємо, Heather! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Напевне мова йде про stacking, наприклад Solana має 12% apy, або launch pool або earn, але там міняється усе дуже дуже швидко
-
Крипта з гарантією?) Взагалі я відкрила крипторахунок, щоб купити собі біткоїна шматочок, а там комісія 15% і я така: ой ні, давайте самі там
-
Я вже включила;) бо за дітей та кота переживаю;) А чоловіку моєму і в +4 нормально спати 😁 В нас постійно бій іде на яку температури виставляти, мені ок +23+24, чоловіку +18+19… поки що я перемогаю в тому нерівному бою!
-
Довго трошки, так
-
Там видно в аппці, куди що вкладено. А як давно ви поклали? Скільки вже в мінусі?
-
Ну може замість них нам паспорти роздадуть)
-
www.cbc.ca/news/canada/manitoba/us-election-impact-manitoba-experts-1.7372609 Even the current Biden administration is troubled by the number of immigrants coming into Canada, particularly from the Middle East, who become citizens and then enter the U.S. without visas, Johnson says. "The Americans are already saying, 'Look Canada, you're giving passports a little bit more indiscriminately than we would like. And we might have to put the same filter in that we do for every other country in the world,'" he said.