Українська Манітоба
-
Думаю, у таких інвесторів вже є якісь едвайзери, які тримають їх за лапи і не дають розпродати все, так? Чи не завжди? Заробити-то я можу, але це не міняє факта, що ці мої рідні гроші відібрали у мене просто ні за що😁 я от трошки втратила на гонкгонгській ікрі, так знаю вже їх адресу, так, про всякий випадок)
-
Я жартую, Вікторія. Про всяк випадок, теракту в Гонконгу також не планується.
-
А ще в бейсмент бігаю літом щоб венти закривати 😀
-
Так і є, подавав доходи і податки з України
-
Шановні жителі Вінніпегу! Ми раді поділитися з вами нашою ідеєю привнести до міста унікальні страви української кухні. Перегляньте, будь ласка, меню на вебсайті MultiCook та поділіться, які з цих традиційних страв ви б хотіли бачити в нашому місті. Нам дуже важлива ваша думка, адже разом ми можемо створити щось особливе для Вінніпегу! З повагою, команда MultiCook
-
🌟 Реєстрація для волонтерів у Податкову Клініку на 2025 рік відкрито. Уважно ознайомтесь з умовами! Після реєстрації вам буде надіслано лінк на реєстрацію на навчання. 🌟 Join the Community Volunteer Income Tax Program (CVITP) and make a meaningful impact in your community! 🌈). Community organizations host tax preparation clinics and arrange for volunteers to prepare income tax and benefit returns for eligible individuals who have a modest income and a simple tax situation. forms.gle/TTAwog2M4HwPTNt36