Українська Манітоба
-
Дякуємо. 🤗
-
Ополячення 🌚 В Україні - вареники ❤️
-
Брендонський co-op вже втратив Катю Доброшиньску через Мультикук, я не хочу щоб ще й наш co-op втратив людину яка шарить в food preparation за стандартами )))) Жартую. Насправді нікого не знаю, щоб отак сходу сказати «ось є людина, як раз шукає роботу». Але буду мати на увазі якщошо
-
На потужностях холодильного заводу роблять заморожені овочі, фрукти, ягоди, суміші, гриби, напівфабрикати, морозиво…..
-
Ага Зайти, затарити морозилку - і не морочити собі ото голову. В Дніпрі то там ще й супи вони продають, десерти…еееееех Ще б ото аналог нашого Moroz - то вааащеееееее🥹 Який у них вибір, завжди є багато цікавенького І якість же!
-
Там шокова заморозка, без снігу і нічого не злипається, і вся ягідка до ягідки Для прикорму (у кого шо болить) це взагалі виручає
-
-
Доброго вечора. Будь ласка, скажіть чи навчання буде приходити онлайн? В якому форматі буде проходити навчання, у визначені години чи записані уроки? Скільки триватиме курс? Маю бажання та час долучитися, але живу в Гімлі. Дякую за увагу.
-
Bet365
-
Просто офігєть, що ви там в Онтаріо маєте у Фрешко. Це через це в Торонто стільки людей? У нас у Вінніпезі таке є? Мені треба терміново, прям зараз
-
Як вчора написала Оксана, "все смачне дуже далеко від мене" 😁 я ніколи не була в більшості українських магазинів, бо заради цього треба подолати півміста, а мені ще ніколи настільки не хотілось чогось конкретного)