Українська Манітоба
-
Страховка лише в мпі. Вартість можна підрахувати на сайті мпі
-
Летимо на місяць у Торонто до далеких родичів. Потім у Манітобу – назавжди. Мед страховку робитимемо після приїзду до Манітоби. Чи рекомендується робити туристичну страховку на цей один місяць в українській страховій і чи працюватиме вона?
-
Я подивився 2 квартири. В одну зайшов і там такий смогід був, що я цілий день його відчував. Другу квартиру подивився через годину і зняв. Я не спеціаліст по нерухомості Вінні, це точно. Хотів якнайшвидше звалити з готелів, бо той трешак що там коївся мене підкумарив.
-
Я до приїзду читала, що сусідів чутно всюди, наче вони в кімнаті сусідній. За 3 місяці жодного людського голосу! Тільки інколи гавкає цуценя. Але я так обожнюю собак, що то мені тільки на радість Так, що не всюди чутно сусідів.
-
Ну ніби норм. Я бачив оголошення, будинку мабуть під сто років, капремонт теж давно не бачив. Спочатку їх фотошплені фотки виглядають норм, а потім починаєш придивлятись... двері косі, пофарбовано мабуть 10 слоями, електрокабелі поверх стін проходять 😄
-
1 місяць на шару
-
На 4. Хард флор, вікна і техніка, кухня 4 роки назад. Ремонт часткова косметика вже була. Сусідів не чутно взагалі, лише коридор.
-
А з ремонтом що? Стан не вбитий?
-
Значить апартмент в якому я зараз живу якийсь неліквід. Я відкидаю варіант що я супер афігєнний чувак😁
-
А тут різниця в ціні точно не за тварину. Я так зрозумів, що це новий білдінг. В моєму білдінгу тварини також дозволені, тільки пет депозит потрібен. В нас поруч теж новий білдінг, і там ціни за 1бедрум на момент пошуку були від 1100. Не бачу сенсу стільки переплачувати, якщо локація та сама, а апартаменти після ремонту.
-
Якщо чесно то я такої великої різниці ще не бачила за тварину. Ми передивились багато нових петфрендлі 1-бедрум апартаментів за 1000-1100, де вся комуналка і інтернет вже входять у вартість і є різні плюшки типу спортзалу та всього такого. Єдине, ніде не можна з великою собакою (більше 20кг), а я дуже хотіла її завести.
-
Та ні, це майже завжди так. Їм треба максимально себе захистити від недобросовісних орендаторів, а робота - мабуть перший показник платоспроможності.
-
Ну так ж ви самі сказали, що вам дали аплікацію на заповнення. В аплікації є всі умови. Якщо ви не читали - це тільки ваш вибір. Ви могли взяти 5-10 хвилин і перечитати все. На майбутнє - краще читати все в документах. Однак, це стандартна аплікація. Це велика компанія, яка точно не має на меті забрати у вас кілька сотень доларів. В них в Манітобі тільки понад 5000 квартир. І тисячі по інших провінціях globecm.ca/properties/
-
Трошки далі від даун тауну, Roslyn road, якось так(вибачте нью камера). 1550 2 бедрум з лінолеумом якимсь на підлозі, дерев'яними облізлими вікнами та іншими "сучасними" елементами. І менеджер зі словами - о, та ви можете місяць в готелі пожити, а у мене тут інша квартира ремонтується 😂 Велком ту Кенеда, одним словом)
-
в сусідньому будинку ціна 900$, в мене 1490$ Від з вікон однаковий. В мене можна з тваринами, там ні. В мене будинок новіший. Можливо є ще відмінності, я не дізнавалась Але я думаю, що ціна вираховується логічно.