Українська Манітоба
-
Цього не скажу, не знаю
-
Я собі на вихід купив куртку Columbia за 230$ і рукавиці за 51$
-
справжній спартак ЯК В СІЛЬПО
-
Я теж їх деколи ім:) Других в Брендоні нема поки що 😁
-
до речі. торт Наполеон знайшовся в Шо. а торт Спартак десь є?
-
Я тут не розповiдала, у Торонто знайшла польське кафе, там меню польською та англійською, там було так смачно та недорого. А порції величезні. я замовила там картоплю з курячою печінкою та салатом, і вони мені ще принесли яблучний пиріг, величезний шматок з морозивом. Це було так смачно 👀🍀🙏
-
Поливаємо сльозами, сіль трохи розбавляє)
-
Тоді вам вистачить Columbia, або helly hansen, обидва бренди хороші.
-
Люди, ну ви балувані що то капець. Я вже десять років їм ось ці вареники, а на розпродажі вони і по 2.5 долари бувають: www.realcanadiansuperstore.ca/heritage-pierogies-harvest-potatoes-with-aged-whit/p/20811425001_EA?source=nspt Їх як піджарити з цибулькою то половина людей які я знаю казали, що то домашні. А тут олігархічні розмови про пів кіло за десять доларів.
-
www.columbiasportswear.ca/en/p/mens-blizzard-ridge-ii-gloves-%7C-023-%7C-m-195981089349.html
-
А можна ще мені поцікавитись: яку марку термобілизни Ви порекомендували б, в силу власного досвіду? Бо чоловік тільки нещодавно пішов на роботу на відкритому повітрі і хотілося б отримати перевірені рекомендації щодо одягу.
-
Півдесятого Вони торти кидають 😒
-
ага, ага)
-
Ну, і 15 років на дахах тут теж :)
-
То ви були в русі, там і в простій не замерзнути. А коли на вулиці 8 годин при -29 з відчуттям майже -40 то інше.
-
Дякую)
-
Я носив з Польщі термобізну, буду купувати місцеву в Марксі є, бренд не пам’ятаю, ціна буде більше ніж 100$
-
В костко зараз якраз є термо білизна на скидці. Не знаю як на роботі, але на лижах в горах Альберти ніразу не підвела