Українська Манітоба
-
Комусь тульчинки не вистачає? Ну то купіть маргарина 😁
-
За гречаний багет вже можна забувати. В березні була дома, бігла в Сільпо за ним, та схоже здешевили рецепт і вже не теее.😭
-
Після зберігання в холодильнику добре розмащується маргарин. А масло в холодильнику твердіє. Масло цілком безпечно тримати не в холодильнику, при кімнатній температурі на столі, якщо воно захищене від пилу/забруднення, наприклад в керамічній маслянці (з кришкою). Масло кімнатної температури розмащується норм
-
боже, за естерхазі можна вбити. у фрешко, до речі, бачила, але розмір як для коня, щось під кілограм, здається
-
Whipped butter не пробували? Воно таке ніби як вершкове…
-
або якщо вони доставлятимуть через instacart, теж ок, моє життя змінилося, коли я туди підписалась) мені тепер все возять, а не я ношу по 30 яєць через річку)
-
Корови в Канаді годуються спеціальними перенасиченими жирами рослинного походження. На виході мають високої жирності молоко з якого високий вихід масла. Але це виходить частково рослинний маргарин. Залиште його не холодильнику на якийсь час - воно навіть не розтане. Якщо вживати солоне, то сіль робить його смачнішим. Те що без солі майже не має смаку молочного, до якого звикли в Україні.
-
я взагалі думала, так і буде))
-
Якби ж, якби ж) Це власна пекарня Сільпо, печуть і продають прямо в магазинах, анріал знайти десь іще. Якщо Сільпо тут відкриється, рай перестане існувати як щось зайве
-
Масло ок, просто воно сильно інше тут) в Україні воно більше вершкове, а тут більше масло. Не знаю, як інакше пояснити)
-
А гречаного багета часом там не бачили? 😂
-
Сільпо не відкривається за франшизою, у них лише власний концепт. В 2023 вони збирались на польський ринок, але так і не вийшли, здається. Мені здається, неможливо зробити франшизу на Cільпо, вони боги рітейлу, там над концептом кожного окремого магазину працює команда креативників) вони відкривали тематичні супермаркети з казками, з природою, іще там з чимось. Це рівень, який неможливо віддати франчайзі, моя суб'єктивна думка