Українська Манітоба
-
Може Сільпо відкрити в Вінніпезі 🤩?
-
Ні, вперше чую. Дякую, гляну)
-
Ми його не знайдем, нам треба його викрасти!
-
Масло не можна тримати не в холодильнику, а якщо довго плануєте зберігати, то взагалі в морозильнику. Масло стає дуже м'яким якщо воно не в холодильнику, чого ніяк не відбувається з тутешнім. Я не кажу про смак і аромат. Особисто мені подобається солоне канадське масло, але це тої якості і смаку продукт що в Україні. Чи доводилося спробувати домашнє масло? Так українське ближче до нього ніж канадське.
-
от моя, вам 10 доларів дадуть) inst.cr/t/04804eaea
-
Воно більш як воздушне, наповнено бульбашками. Whipped Butter has a lighter texture and mouth-feel than regular butter and is primarily for use as a table spread or topping. Whipped butter contains more air than regular butter so it cannot be substituted in a recipe for an equal volume of regular butter.
-
там перші доставки безкоштовно, а потім, здається, за $80 на рік можна купити безліміт доставок
-
Я таке саме купую, зручно шо там 4 брусочкі, по одному достаю, теж тримаю його при кімнатній температурі…
-
Буде і доставка від нас, і від посередників: instacart, uber eats/doordash.
-
Вітаємо, Антон! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Саме так, воно крихке коли холодне і м'яке коли тепле. Про смак і аромат я мовчу.
-
canadiangrocer.com/buttergate-hard-truth-about-canadian-butter