Українська Манітоба
-
Повторюся, я не знаю що робили в місцевих молокозаводах і з чого, по слухах чув що треш. Я знаю що в Україні є бренди які слідкують за якістю дуже сильно. І молоко беруть з спеціалізованих ферм. Вимоги, якщо їх дотримуватися, до молочки в Україні доволі високі
-
Все навпаки в порівнянні з американським. Язнаю фермерів які займались молочною в Голландії потім приїхали сюди і займаються ятеж молочкою. От буквально 20 км на північ звідси. Я в них прямо спитав щодо порівняння по смаку і якості нашого, американського і те що в н х там в Голландії. Відповідь думаю знаєте
-
Відповідь я не знаю, але щнаю що європейські вимоги до продуктів харчування значно вищі за канадські. Приклад, що мені відразу кинувся в очі це аспартам у всіх солодких газ напоях, що типу не містять цукру. То він є забороненим в європі, і здається і Україні також.
-
Які вимоги? Ту? Хто їх конролює? Ті ж хлопці які після інспекцій ділянки купують. Я в Україні був давно але корову там можна було подивитися хіба в зоопарку. Бренди непогані є типу яготинський тощо. Мова про те що тут навіть нонейм за якістю якаращий бренд там
-
Та це дуже небезпечна речовина аспартам. Можливість халтурити з жирністю молока. Це не зовсім про якість. Канада країна монополій. На полицях магазинів лише декілька різних брендів. Мережі супермаркетів також поділені. Про інтернет чи мобільний зв'язок те ж саме. Канада прекрасна країна, мені дуже подобається, але точно не ідеальна.
-
Вспів погуглити. Визначена як можливо небезпечна. Про халтуру з жирністю молока навіть не починайте. В Україні досі є молоковози які збирають молоко з бидончиків по селах і ніхто ж не каже що вони туди сиплять. Щодо обмежень - не можна продавати продукцію з непастеризовсного молока. Наприклад сири які традиційно так роблять в Нормандії. Чи це робить їх кращими тут ніж в Нормандії тому що тут є обмеження ? Спробуйте камамбер апеласьйонний з Нормандії і місцевий і побачите що кількість регуляцій не є запорукою якості.
-
Зовсім не розуміюсь на цій темі. А «молочна сфера» в Україні теж корумпована?
-
Аспартам заборонений в Україні? І в Європі? Та ви що, не може бути! Звісно замість нього використовують слину райдужного єдинорога. zakupy.auchan.pl/products/nap%C3%B3j-gazowany-o-smaku-cola-zero-cukru-coca-cola-500-ml/00693966?srsltid=AfmBOooQQjH-eQOi33R7FO4yKoM3-wiAaLo0qS90-mGMa5Lq1MOv34gV А це що тоді у складі? auchan.ua/ua/napitok-bezalkogol-nyj-nizkokalorijnyj-sil-nogazirovannyj-coca-cola-zero-zh-b-330ml-688409/ Ой, і тут аспартам.