Українська Манітоба
-
Ну або так, теж варіант:) Зараз буду говорити як Адміни з імміграційного чату: нагадую що всі поради від староприбулих НЕ Є професійними. Наші відповіді базуються на власному досвіді і відповіді за наслідки ми не несемо 😁
-
Основна думка була не про те, що тут все погано, бо інакше канадці не доживали б до 90-100 років, а про те, що не просто так ці інгредієнти заборонені в Європі і було б добре якби Health Canada & FDA приділяли більше уваги таким речам 🙂
-
Не 90% крохмалю, а від загальної кількості представленої сметани 90% має у складі крохмаль.
-
Я не кажу що Канада погана, мене все влаштовує. Мені просто цікаво як це так сталося що бути на 20 місці це добре. Ви можете порахувати скільки в світі розвинутих країн на вашу думку? Таких, де б ви захотіли жити.
-
Про FDA можна забути, їх тільки відкати цікавлять🤣 А от Канада так, моглиб роботи більше. Не вистачає впливу британською корони 🌝
-
Чому в школах є такі сурові обмеження на різні продукти. Чому дуже багато дітей мають різні алергії?
-
Тсс, в Америці корупції не існує, це все вигадки новоприбулих 😄
-
Ні не додають. Згідно ДСТУ не має бути жодного крохмалю. Якщо додано крохмаль то вже не сметана або фальсифікат
-
Ага, 90% американців напевно ненавидять FDA за його політику та підхід до регуляції, кожен рік десятки корупційних скандалів. Але головне що 3 українці у чатику Манітоби так не вважають, справжній оплот FDA🤣
-
Та чого, он трохи відкрилися;) Були б тільки гроші 🫰 по ним ходити:) guide.michelin.com/ca/en/article/michelin-guide-ceremony/michelin-guide-toronto-all-the-stars
-
Так а звідки оті ціни по $500-$700 за вечерю з трьох блюд по 100 гр вагою?;) То коли всі 5 зірок ресторан має?