Українська Манітоба
-
Я не алерголог повірю вам на слово хоча я так не вважаю. Один з найбільших факторів це раннє введення алергенів в їжу і тут цього як на мене достатньо, інший фактор це повноцінне харчування мам на гв яке тут теж не обмежують дієтами годуючої. Але алергії то комплексне явище з купою тригерів.
-
Ці фактори ніяк не впливають на алергію.
-
Який інший підхід? Людина з алергією на горіхи легко може померти від крихітки. Майже на всіх продуктах в Україні пишуть що може містити горіхи і інші алергени, виробники не заважають на малий відсоток алергиків. В Україні значно менше алергії на харчові продукти. Я ні особисто не зустрічав в школі, ні дитячому садку дитини, а тут завжди жорстке обмеження по продуктах в школу і повідомлення що в вашому класі є алергики.
-
Доброго дня, громадо 👋 хто робив закордонний паспорт в сервiсi ДП Документ? Яку інформацію містить у собі смс від сервісу? Чи є там якийсь номер? Мені прийшло смс, що паспорт дочки готовий, але мене долають сумніви: минуло лише 4 тижні (термін виготовлення 6 тижнів казали) і номер у смс не збігається з нашим номером. Може хтось, щось пiдказати? Всім вдячна за допомогу та доброго дня
-
В нас опалення газове, вода раз в три місяці ~$200. Всі по різному платять, треба враховувати площу, кількість людей, хто які температурні режими любить, гараж отоплений чи ні, котел high energy efficiency чи ні… то багато факторів… Нас в сім’ї 4: можно вже сказати 3 дорослих, дочці старшій 16 і одна дитина 7 років, ➕ Кіт 🐈⬛ Хата 72 року, ~100 квадратів, four split level, high efficiency котел Не знаю чому так в лютому вийшло 🫣 може було дуже холодно 🥶, вже не памʼятаю…
-
Доброго дня! Поділіться, будь ласка, досвідом. Чи є тут хтось (або знаєте контакти) людей, які одразу з України летіли до Канади по CUAET та не оформлювали біженство в Європі, а тепер вирішили полетіти з Канади до Європи (Австрія, Німеччина, Франція тощо). Чи надають статус біженця (більше цікавить загалом право жити та працювати)? Буду вдячна за будь-яку інформацію, досвід, поради чи контакти. Дякую 🫶🏻
-
Газове в нас. Вода і електрика/газ у всіх по-різному. Літом в нас hydro рахунок десь на 60-90$, зимою десь 160-200$
-
Раз в мене було $400 за місяц лютий, в рентовній 2-х бедрум апартаменті з baseboard hitters;)
-
Дивимось в більшості на Австрію. Статус біженця все ще видають (і будуть до 2026 року), але не можу знайти конкретних відповідей чи досвіду людей щодо отримання чи відмови статусу після того, як вже маєш CUAET