Українська Манітоба
-
Доброго дня! Поділіться, будь ласка, досвідом. Чи є тут хтось (або знаєте контакти) людей, які одразу з України летіли до Канади по CUAET та не оформлювали біженство в Європі, а тепер вирішили полетіти з Канади до Європи (Австрія, Німеччина, Франція тощо). Чи надають статус біженця (більше цікавить загалом право жити та працювати)? Буду вдячна за будь-яку інформацію, досвід, поради чи контакти. Дякую 🫶🏻
-
Газове в нас. Вода і електрика/газ у всіх по-різному. Літом в нас hydro рахунок десь на 60-90$, зимою десь 160-200$
-
Раз в мене було $400 за місяц лютий, в рентовній 2-х бедрум апартаменті з baseboard hitters;)
-
Дивимось в більшості на Австрію. Статус біженця все ще видають (і будуть до 2026 року), але не можу знайти конкретних відповідей чи досвіду людей щодо отримання чи відмови статусу після того, як вже маєш CUAET
-
Я це розумію. Питання в тому чи впливає CUAET на отримання статусу біженця у Австрії
-
В Німеччині статус CUAET точно впливає, там є навіть кейси анулювання перебування за 24 параграфом, якщо просто навіть з'явилась віза. Знаю особисто цих людей. Чула аналогічне про Чехію, але про Чехію це неточно
-
знайомий поїхав в Польщу, три місяця тому, все оформив, можу дати його контакт
-
Так і є Ми анулювали чеську
-
Запрошуємо на стретчинг у НЕДІЛЮ о 18:00! Друзі, це чудова можливість розслабитися та попрацювати над гнучкістю разом із нашим тренером Поліною! Заняття відбудеться о 18:00 в Kazka Dance Studio. Ціна заняття всього 15$. Приходьте заряджатися енергією, гарним настроєм та здоров’ям! Для запису пишіть @ohwhoissheidk Не пропустіть – чекаємо на вас! 💫
-
📢 Запрошуємо всіх на йогу в цю суботу! Щосуботи о 18:00 проходить тренування з йоги під керівництвом нашого тренера Тані Медвідь. Це чудова можливість розслабитися та відновити сили після насиченого тижня. 🧘 Йога – це ідеальний спосіб покращити фізичне і ментальне здоров’я, зняти стрес, підвищити гнучкість і знайти внутрішню гармонію. Заняття підходить для всіх рівнів підготовки! 📍 Де: Kazka Dance Studio 💵 Ціна: 15$ ⏰ Час: 18:00 кожної суботи Запис на заняття у Віки: @ohwhoissheidk Приєднуйтесь, щоб подбати про своє тіло та душу разом із нами!