Українська Манітоба
-
Після 1986 року по всій Україні недуже з екологією 😞
-
Шоб зробити висновок по екології для мене достатньо було проїхати по 1000 км на захід і на схід … ( на північ максимум 200 км їздив). В Манітобі і сусідніх провінціях Які вихлопні гази? 😆 тут населених пунктів така кількість і на такій відстані…. Шо я навіть не знаю які взагалі можна мати претензії до екології
-
У всіх різний досвід Я все життя прожила в Чернігові у батьків дім під лісом, всюди багато дерев, якщо брати застосунок який перевіряє якість повітря то там майже завжди влітку воно показувало кращу якість. Але Чернігів вцілому зелене місто і не така кількість населення як Київ. Машину ми мали але користувались нею не прям постійно бо і робота і друзі родичі на одному районі. Але вцілому я й не заперечую що також багато алергій, я про це ніде й не писала, просто цікаво було б статистику побачити бо мені тут теж видається більшим на перший погляд наявність алергій
-
Моя теж нажаль…
-
Недавно ж писали тут про небезпечний газ який просочується через тектонічні плити (чи щось того), аналогічно всі в кого мінімальні проблеми з шкірою були/є всі тут отримали рецидиви і по екземах і по псоріазах(я за Манітобу і її клімат) Це ж просто не всім підходить, не одні ж вихлопні гази створюють загальну картину, але їх тут якраз немало, живем же ми не подорозі від одного до іншого населеного пункту, з дітьми граємо на бекярдах теж в населених пунктах де майже кожен дорослий має машину.
-
400
-
Це мабуть тому, що приділяється увага. Навіть у Фуд банк зареєструватися - там є обов'язкове питання чи є алергія і на що. Сортують окремо безглютенові продукти, є продукти для людей, що з целіакією. В Україні всім, починаючи з держави, начхати шо там в тебе чи твоєї дитини є. Всі аналізи на алергію коштують як крило літака і до нормального алерголога ще спробуй попасти
-
$500 і можуть не вибачатися
-
Можете спробувати аргументовано написати у BBB.org Може підключиться інша команда і запропонує краще рішення. В мене ігровий акк викрали, через офф підтримку не міг майже рік відновити. Через bbb повернули через тиждень.