Українська Манітоба
-
Так, на гепВ роблять точно В дитини немає щеплення В, без аналізу не дає прескріпшн на вакцинування
-
А ми ж наче здавали на нього коли медогляд проходили, чи ні?
-
Ще Нідерланди та Швейцарія можуть відмовити, якщо є канадська віза
-
Там є сайт де можна дивитись на якому етапі зараз знаходиться виготовлення вашого документу у ДП ... Але я не пам'ятаю як він називається 😅
-
Я лише таке слово знаю 😀
-
Реклама 1 раз на місяць. Буду видаляти ваші пости. Зверніть увагу, будь ласка.
-
Щось типу площадка для скарг, де компанії стараються вирішувати проблемні питання. Не впевнений, що це найкращий варіант у вашому випадку, але як додатковий важиль тиску можна спробувати.
-
Дитині моїй швидко зробили, паспорт дорослий з 16 9 липня оформлення І 12 липня вже в новому паспорті стоїть Смс прийшла 10 чи 15 серпня Нв терміни орієнтували - 3 місяці. Мій так і є, навіть довше. 9 липня оформлення - смс 24 жовтня
-
Дякую, мені там чат джіпіті розписав у емейлах, до яких організацій я буду жалітися , якщо що . Тому вони вирішили дати грошей в кінці
-
Дешеві цукерці підвезли
-
В мене був випадок коли тут в Канаді зробили туберкулінову спробу(одна з вимог програм на медсестру) її роздуло 🫣, звичайно виявилась позитивною… Public Health мені потім проходу не давав пів року і до фтизіатра дали направлення, рекомендували курс лікування 6 міс., але ж це вільна країна можно і відмовитись 🤷🏻♀️ Вакцини від Гепатиту є обовʼязковими для nursing program, платні… шось по $60 платила за вакцинацію, дуже вже не памʼятаю…
-
Просіть $500, тоді дадуть $300
-
Та я такий і полтішок би взяв . Мені було достатньо « ти прав, ми не праві . Сорі» 😂 але азарт азарт . Попросив 300 . Тому що самий перший клейм (місяць тому) був на 364 бакса .
-
Тільки хотів написати І сума гарна 🌚
-
Ерік, ми в Канаді, тут людям сказати sorry - як муху шльопнути, нехай підтверджують свої наміри матеріально
-
Це ж лише ваші видатки. Ви маєте додати втрачені заробітки (let's assume 16 h @30$/h), також стрес і всі зусилля і тд. Це дуже логічно і справедливо (ну і плюс по усіх negotiation training завжди рекомендується така стратегія😌)
-
Зараз по підрахункам мінімум $2К вийде 😁
-
Так так, ще додайте що я вас консультувала, а я беру мінімум $300/год
-
Плюс затрачені 5 годин на написання всіх цих листів і обговорення цього в чаті. Щоб закрили питання без додаткового листування, бо самі ж себе чарджать
-
А я пʼю лише правдиве шампанське, ви ж памʼятаєте
22 Jan 2023, 08:02
197970/239308
3 minutes ago