Українська Манітоба
-
Привіт. Хтось може знає якихось українських сімейних лікарів які можуть прийняти до себе? Шукаю саме наших.
-
Та тут таких небагато. Майба, певно і ще може 1 чи 2. Може хто підкаже. А нащо вам наш? Можна ж перекладача визвати, якщо проблема з мовою
-
О, не знав цього. Дякую!
-
На скільки я знаю, то коли записуєтесь на зустріч до лікаря, то кажете, що потрібен перекладач. І вони визивають з Health щось там… організація така. Це безкоштовно для вас. Ось я минулого тижня ходила до лікаря, зустріла нашого українського чоловіка, він перекладач, сидів чекав на клієнта. То розповідав що багато наших таким користуються
-
Так вибачте, не написала, Вінніпег
-
Як це визвати перекладача? Хіба вони будуть сидіти в клініці заради нас? Маю питання які важко обговорити з канадійцями і навіть через перекладач. Але дякую
-
Дуже дякую!
-
Зара 27-105
-
Смски в ДП «Документ» надсилаються автоматично на вказаний номер, коли сканують Ваш договір. Вам не може надійти повідомлення іншої людини
-
Дякую! Пошукаю ))
-
Я сама не користувалась цим. Тому не підкажу деталей. Може зараз вам в групі більше про це розкажуть. Але чула що це працює не раз
-
30/154