Українська Манітоба
-
Здавати ніхто нічого не буде, але при Трампі буде хоч малий шанс якось завершити цю війну. Камала - це ще 4 роки геноциду української нації буде😿
-
Ніхто нікого не буде здавати! В будь якому випадку Україну ніхто не кине, але й не дадуть перемогти, в незалежності від того хто стане президентом.
-
Скоро побачимо. Думаю що якщо не перестане то своєю дупою небо над Україною він прикривати не стане ¯\_(ツ)_/¯
-
Но в кастрюль Бідон та демократи ахуєні🙈 Камала теж зараз при владі😏
-
P.S Трамп перший в історії західний політик який відправив летальну зброю в Україну 👍
-
Моя думка - він переможе і нічого не зміниться, але сподіваюсь на краще.
-
Демократи з своєю підтримкою обісралися і це факт ,їх ніхто не боїться за їхню невизначеність і не впевненість в рішеннях,Китай в скорому часі нападе на Тайвань і нічого вони не зможуть зробити. А Китай за силою однозначно в тисячі разів сильніший за парашу. Так що в такому випадку хай буде уже Трамп , території не вернути і це факт ,хто б шо не казав , а тут хоть люди не будуть вмирати хоча б ,просто треба надіятись що не повториться так само ,як з Чечнею от і все.
-
Податки різні при різних президентах. При республіканцях у владі - мінімальні
-
Моя думка - немає ані демократів ані республіканців, є люзія вибору і ілюзія демократї і загальна виважена політика, і підсовують маніпуляцією свідомістю масс, і коли треба змінити їх просто міняють місцями )
-
Найбільш ймовірний варіант, це те що спіткало Грузію. Деяка частина населення проти русні - влада повністю проросійська
-
99.999% що так, але з камбалою цією 100% що змін не буде)