Українська Манітоба
-
Як правило, перелік необхідних документів має бути відразу вказаний або в алпікації або окремим документом чи повідомленням. Однак ви відразу про це маєте знати, коли заповнюєте аплікацію. В мене було: - довідка з роботи з вказаною зарплатою - довідка з банку про стан рахунку. Банк не вказує точну суму, а пишуть на кшталт, що "на рахунку грошей в межах low doubles", тобто грошей від 11 до 49 тисяч. - перевірки кредитного рейтингу - декларація про доходи за минулий рік
-
Скільки рент на місяць? Це щось дороге?
-
Аплікація лише з депозитом це нормальна практика чи 50/50????
-
Він мене в бан не відправить? Вже 2й раз така двіжуха
-
Чого це він на мене агриться? Пишу українською...
-
якщо ви вже дали security deposit, то вам його мають право не віддати. В аплікації це має бути сказано. Подаючи аплікацію, ви заявили про свій намір орендувати квартиру і заплатили security deposit. Ландлорд має право не віддавати цей депозит, якщо ви відмовились від своїх намірів
-
Офіс можна купити також. Платна ліцензія Office 365 є shareable з 5 людьми (сім'єю типу). 120 доларів на рік можна поділити. Якщо ж людина на курсах, наприклад, у Ред Рівер, у неї є емейл від коледжу, то Office 365 буде безкоштовним взагалі. Як і для учнів шкіл, бо вже з middle school учні мають емейли школи і користуються Office
-
Дякую, бо так і не відписав ніхто мені
-
Є ще офіс і все таке інше. Але піратський софт йде з сюрпризами тому краще трохи заплатити. Це я пишу для тих хто ще грається з цим.