Українська Манітоба
-
Єдиний варіант - безумовна допомога, уся зброя що потрібно, люди. Але тенденція обратна, менше і менше дають. Тиками темпами росія село за селом, місто за містом повільно буде продовжувати брати, а ми будемо втрачати тисячі найкращих молодих людей, які повинні були будувати економіку країни. Дуже складна ситуація.
-
Отут знайомі фотографували дітей на паспорт. Подавали документи в Оттаві. Прийняли
-
Фоткались в skymart, ціна там буде не 9.99, як написано, а 15. Ну то таке🤪 Друкували в staples, там як раз 10*15 виходить
-
Принаймні Вони були чесними. Сказали шо не буде нічого для міграції по u4u - нічого і нема . А в Канаді були заявочки : « хто захоче , той залишиться … і тд» Була спецвибірка - прибрали . І вроді шось зробили і тепер задню дають. Саме більше це невизначеність бісить. Третій рік бембаєшся і балів вже кучу нагенерив … ніц толку.
-
Добрий день, я планую бути в Києві 19 листопада.
-
Якби я їх не хейтю. Не хочуть мене - ненадо. Але ота тягомотина з невідомим результатом… втомлює
-
Щоб 10 було треба через сайт робити апойтмент
-
Уточнення 🙂 Я не знаю яку посаду вам запропонують, і тим більше зарплату. Не знаю чи парт чи фул тайм. Можливо навіть зараз ці вакансії ще не відкриті. А будуть доступні в ближчий час. Керівник хоче поговорити з людьми, які зацікавлені та хотіли би розвиватися в цій сфері (банку). Тому можете надсилати мені резюме, я всі передам їй.