Українська Манітоба
-
О, з того що пам’ятаю. В дитинстві я мала подругу, мама якої була в профспілці, мабуть, бо теж мала оці шарові путівки. То мої батьки платили їй якісь гроші, і я їздила з подругою в табір літній. Гарна українська профспілка 😁
-
Просто тут є дуже багато міфів про юнію, так як деякі з них точно не мають існувати. Але люди роблять висновки про всіх і зразу
-
Вам union dues повертається на інком такс
-
А в якій агрофірмі ви кажете вона працює? 🌚
-
В мене колеги сестра працює в якісь агрофірмі тут, то має щороку путівочку в Домінікану на двох. Колега все з нею їздить.
-
Не в курсі 😁
-
Ні. Не платять. Ні за автобус, ні за бензин, ні за паркінг. У мене з кишені 600 дол в місяць за це…
-
Якщо на автобусі працюєш то платять😀
-
Так ось ми взнаємо, ми тільки 2 рочки тут ☺️
-
Ага. Знаю лікарів, так в них платна парковка для працівників біля лікарні 🤷♀️
-
Паркінг то просто умора, плачу за паркінг місту, працюючи на місто🤣 Смішніше напевно тільки платити за паркінг працюючи саме у parking authority😀
-
Я не зустрічав такого Але в принципі як бенефіт може існувати, може якась компанія і робить
-
Такій красивий пас на вікні маю і кожного пей чеку знімають горшикі;)
-
Все читаю уважно, дуже цікаво. Я взагалі думала, профспілки - це щось з чорно-білих американських часів, де всі такі в сірих кєпках протестують проти чогось, а навколо бігають діти з цигарками і мафія. А виявляється, он воно що, це досі існує і навіть працює
-
Звичайно плачу:) чим я гірше…
-
Вчителі теж платять - а тут кажуть що профспілки нам гори золоті обіцяють 😂