Українська Манітоба
-
Медсестри теж мають такі «привілегії» 🌚
-
Winnipeg#Barber#Canada Хочете виглядати стильно та доглянуто? Пропонуємо широкий спектр послуг: - Професійна чоловіча стрижка - Оформлення бороди та вусів - Стильні зачіски для особливих подій Чому обирають нас? - Висококваліфікований барбер з багаторічним досвідом - Використання лише якісних інструментів та косметики - Індивідуальний підхід до кожного клієнта Записуйтесь прямо зараз та відчуйте різницю! Телефон для запису: 4312757553 Ваш стиль - моя справа!
-
Завжди уявляв у вигляді шахтерів з касками Не знаю чому профсоюзи.... Але.... У нас он наш профсоюз нашим шахтерам якось не дуже допомогав
-
Такій красивий пас на вікні маю і з кожного пей чеку знімають горшикі;)
-
Воно існує але не працює 🙂 Точніше працює але через одне місце 😄
-
Той закон що NDP просуває - це вже переходить усі рамки
-
Я не в union, тому приходиться працювати 😄 Не хочу скидати всі яйця в один кошик але позитивних відгуків про продуктивність працівників в union я ще не чув 😄
-
Напевне у вас не працює, дуже жаль……. Он друг працює в CBSA на Emerson - усім задоволений- але і вимоги до і умови праці там відповідають доцільності існування юнії
-
А ще дуже фан, коли ти не юніон, а твої direct reports union, never again Я можу такі хоррор сторіз порозповідати
-
Наприклад знаю людей-поліцейських які працюють в traffic unit - то там денна (неофіційна) «квота» більше 10 штрафів за порушення дорожнього руху на день - ось і попробуйте бути не продуктивним
-
Записуйтесь у лави прикордонників, пожежників, поліцейських, медиків, вчителів - там роботи навалом - точно нема часу байдикувати :) А про інші юніонс не знаю взагалі :)
-
Був в мене один, як ви тут кажете, довбограй, я його називала дещо інакше Він відмовлявся зі мною, його менеджером зустрічатись без union rep, отримав довідідку від доктора, що він sensitive to luminescent light, ми його вимушені були посадити окремо, in dimmed lights environment, він відмовлявся ходити на team huddles, бо він не може виходити зі свого закутка, вампір грьобаний Продуктивність була дуже дуже низька, бо він замість роботи сперечався у необхідності її виконання, та щоб я йому кожного разу цитувала параграф collective agreement, згідно якого він повинен виконувати те чи інше завдання Звільнити неможливо, бо юніон
-
А про яку роботу пожежники чи медсестри роблять навіть поверх продуктивності- ніхто не згадує. Це ж не вигідно хейтерам :)
-
Тсс 🤫 Іван. Овертаймщіків багато хто недолюблює 😁 Хоча багато хто burned out саме через ті овертайми…
-
Я теж не захищаю усі юніонс - деякі просто нехтують усім чим можуть.
-
Я не сперечаюсь, просто розповідаю про свій досвід