Українська Манітоба
-
Записуйтесь у лави прикордонників, пожежників, поліцейських, медиків, вчителів - там роботи навалом - точно нема часу байдикувати :) А про інші юніонс не знаю взагалі :)
-
Був в мене один, як ви тут кажете, довбограй, я його називала дещо інакше Він відмовлявся зі мною, його менеджером зустрічатись без union rep, отримав довідідку від доктора, що він sensitive to luminescent light, ми його вимушені були посадити окремо, in dimmed lights environment, він відмовлявся ходити на team huddles, бо він не може виходити зі свого закутка, вампір грьобаний Продуктивність була дуже дуже низька, бо він замість роботи сперечався у необхідності її виконання, та щоб я йому кожного разу цитувала параграф collective agreement, згідно якого він повинен виконувати те чи інше завдання Звільнити неможливо, бо юніон
-
А про яку роботу пожежники чи медсестри роблять навіть поверх продуктивності- ніхто не згадує. Це ж не вигідно хейтерам :)
-
Тсс 🤫 Іван. Овертаймщіків багато хто недолюблює 😁 Хоча багато хто burned out саме через ті овертайми…
-
Я теж не захищаю усі юніонс - деякі просто нехтують усім чим можуть.
-
Я не сперечаюсь, просто розповідаю про свій досвід
-
Так вам тут і пишуть що є різні юніонс - у вашом прикладі - звичайно що це маразм з юнією.
-
Звільнилась я в результаті 😂
-
Якщо просто звільнитися як би ні, але якщо там складна ситуація, і ви не можете залишатися не через «не хочу», а через abuse, якісь порушення на роботі, то зазвичай EI одобрює заявки. Але це не особистий досвід, на сайте EI більш детально написано, можете подзвонити до них, може щось порадять.
-
А я обожаю овертайми, х2 оплата🤤 Краще тільки на stat працювати з х3, особливо коли для тебе ті рандомні дні це взагалі не свято🥰
-
Що у Вас з DHL?
-
Якщо комусь цікаво , що там по між мною та DHL. То чат джіпіті мені заробив 200 баксів . Вони спочатку запропонували 50 баксів подарункову картку , потім 100 баксів подарункову . Останній офер 200 баксів кеш . В принципі , мені норм . Я по суті втратив дійсних 56 баксів на убер та 30 баксів за документ. В монтреаль і так планував поїхати , так що задоволений. Обіцяли вислати чек , сподіваюсь , не загублять цю посилку 🌚😂
-
Так, але там паперової роботи на цілий день
-
Перепитаю ще раз, в лотерею Green Card приймають заявки до вчора чи до 7 включно ?