Українська Манітоба
-
- потрібно, щоб ти зробив такий-то проект - а в якому параграфі collective agreement написано, що я маю це робити? Мамамія. Я б йому той егрімент встромила у… Нє, насправді б звільнилась теж, бо неможливо працювати з такими підлеглими, маразм.
-
Тсс 🤫 Іван. Овертаймщіків багато хто недолюблює 😁 Хоча багато хто burned out саме через ті овертайми…
-
Я теж не захищаю усі юніонс - деякі просто нехтують усім чим можуть.
-
Я не сперечаюсь, просто розповідаю про свій досвід
-
Так вам тут і пишуть що є різні юніонс - у вашом прикладі - звичайно що це маразм з юнією.
-
Звільнилась я в результаті 😂
-
Якщо просто звільнитися як би ні, але якщо там складна ситуація, і ви не можете залишатися не через «не хочу», а через abuse, якісь порушення на роботі, то зазвичай EI одобрює заявки. Але це не особистий досвід, на сайте EI більш детально написано, можете подзвонити до них, може щось порадять.
-
Вітаю,таке питання,якщо сам хочеш звільнитись з роботи,чи можна буде на фіндопомогу безробітним податись поки шукаю іншу?
-
А я обожаю овертайми, х2 оплата🤤 Краще тільки на stat працювати з х3, особливо коли для тебе ті рандомні дні це взагалі не свято🥰
-
In order to qualify for EI benefits after voluntarily leaving one's employment, the employee must show that they had just cause to quit. Demonstrating just cause goes far beyond simply showing that the employee was unhappy with their job.
-
Що у Вас з DHL?
-
Якщо комусь цікаво , що там по між мною та DHL. То чат джіпіті мені заробив 200 баксів . Вони спочатку запропонували 50 баксів подарункову картку , потім 100 баксів подарункову . Останній офер 200 баксів кеш . В принципі , мені норм . Я по суті втратив дійсних 56 баксів на убер та 30 баксів за документ. В монтреаль і так планував поїхати , так що задоволений. Обіцяли вислати чек , сподіваюсь , не загублять цю посилку 🌚😂
-
Та була ціла драма . Із-за того, що вони кончені , Мені прийшлось поїхати в монтреаль за своїми документами, але в монтреалі документів не було, тому що посилку вони загубили . Але мені про це не казали . Но вже все , чекаю на чек 🌚
-
Так, але там паперової роботи на цілий день
-
Перепитаю ще раз, в лотерею Green Card приймають заявки до вчора чи до 7 включно ?
-
Ті, хто тут їздять, розуміють, що цю "квоту" можна виконати за декілька годин нічого не вигадуючи
-
Добрий день! Чи є якісь організації, де можна жалітися на лендлорда?
-
По 7. Ви можете зайти на сайт і перевірити. Сьогодні вже 6.
-
Це супер! А чи не підкажете, будь ласка. Бачу, що вони роблять все, щоб нас виселити.
-
До 12 дня 7 листопада
22 Jan 2023, 08:02
198467/230973
about 4 hours ago