Українська Манітоба
-
АІ забере роботу у всіх. Крім тих, хто малює людям руки. Вони в безпеці.
-
А і ще моє улюблене, коли чую: ой ти ж купу грошей заробиш 😂 І потім дивлюсь в свій пей чек і не розумію:) P.S.: роботу свою люблю 🥰 просто наболіло, до завтра попустить 😁 Невеличкій melt down від медсестр Манітоби 😁
-
Ну будемо сподіватись)
-
Погоду шикарну обіцяють. Можна запросто ше щуку потягати попробувати 😁
-
Мені більше це сподобалось
-
Тобі ніхто не дасть канадський паспорт😂
-
Нової Зеландії дуже гарний ще
-
Він дійсно дуже гарний, гусі є, мені це головне🥰
-
хмммм ну не знаю, є й красивіші паспорти і приємніші на дотик один із красивих, що я тримала - це австралійський
-
Канадський паспорт, до речі, входить в топ найкрасивіших паспортів світу, він в темряві світиться)
-
я для того в обкладинці тримаю паспорти 😅 ось вже отримала і для канадського паспорта обкладинку
-
хоча колись прийшов чоловік, у якого паспорт новенький, буквально пару місяців як, пара штампів всього... і прийшов його замінювати показує - а там капець просто його друг (я не знаю під впливом чого, історія того замовчує), але вирізав із паспорта значок біометрії (думав, що саме там чіп знаходиться) та розписав на всіх пустих сторінках історію, як викликати диявола 🤣
-
Бачу вони дизайн в середині теж поміняли;) гарний 😻 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/canadian-passports/new-passport-features.html