Українська Манітоба
-
Бо українці мають страждати. Така ось наша доля. Вже майже 600-700 років суцільні страждання у нашого народу 😔
-
А що поганого в намаганнях вирішити проблему з безхатьками? І так, для Канади в пріоритеті в першу чергу свої громадяни і це нормально. Про американців і президента взагалі без коментарів.
-
А я ось нещодавно зрозумів, що забув що таке безтурботність. Бо останній раз таке відчував десь у році так 2019му. Але є і позитив: зараз ті всі старі проблеми такі мізерні, шо аж смішно шо я через них хвилювався 😂
-
Це ж юніон, це майже неможливо Треба робити догани, які будуть disputed by union representatives, проводити дисциплінарні засідання, це на місяці справа, з дуже маленьким шансом на успіх
-
А шо поганого ? А хто казав шо шось погано в вирішеннях проблеми, чи в виборах? Я радий за одних і інших.. якби не зовсім від щирого серця 😂.. але радий за них)
-
Зрозуміла вашу думку, так в цьому щось є, хоча безхатькам і наркозалежним я зовсім не заздрю, навіть, якщо їм дають житло безкоштовне.
-
Зайшов з дитиною в піццерію, сиділа ще одна жінка з сином. Поки замовляв піццу, побачив як по полу в неадекваті ползає наркоманка а біля неї стоїть працівниця та дивиться за нею, щоб вона лиха не наробила. Через декілька хвилин їй безкоштовно принесли 2 свіжих слайса піцци. Цікаво яка подяка була від неї? Через пару хвилин вона почала швиряти стул'я. Власник закладу її вижинув а потім показав голку обмотану в тканину, яку забрав у нкї. Що вона хотіла робити тою голкою мені навіть знати не хочеться, але я можу вам чітко сказати, що ці люди є максимально небезпечними, але не кому немає до цього діла.
-
Розраховуйте скільки часу витратите на тих костко заправках. Я її пусту ще ніколи не бачив, в середньому по 4-5 машин перед вами буде
-
Я не чекаю, кооп ван лав