Українська Манітоба
-
Розраховуйте скільки часу витратите на тих костко заправках. Я її пусту ще ніколи не бачив, в середньому по 4-5 машин перед вами буде
-
Я не чекаю, кооп ван лав
-
Роками заправляю - десь годину/півгодини до закриття - ніколи немає черг
-
В Канаді важко знайти неякісне паливо. Краще ясно же буде на великих станціях, як Petro Canada, Shell та Esso. Я більше користуюсь Petro, бо там маю знижки та багато бонусів, що фактично знижують ціну на 9 центів за літр
-
Ні, якщо Вас звільнять та Ви будете працювати регулярно, а не бути на випробувальному терміні
-
Проблема цього плану була шо їх селять в нормальні райони, до мирних людей, в надії що інше середовище вмотивує їх почати боротися за себе. І хотілось би сподіватися що хтось з них позбавився залежності і зміг почати спочатку, але будемо чесні: ти б хотів мати сусіда-наркомана, котрий може і одужає, а може і зірветься і почне куролесити або вирішить щось у тебе спиздити? Або ти б хотів бути орендодавцем до будинку котрого заселять такого мешканця? От тому і зросла ціна оренди і ті хто був на межі але щє тримався сам без допомоги стали новими безхатьками