Українська Манітоба
-
Проблема цього плану була шо їх селять в нормальні райони, до мирних людей, в надії що інше середовище вмотивує їх почати боротися за себе. І хотілось би сподіватися що хтось з них позбавився залежності і зміг почати спочатку, але будемо чесні: ти б хотів мати сусіда-наркомана, котрий може і одужає, а може і зірветься і почне куролесити або вирішить щось у тебе спиздити? Або ти б хотів бути орендодавцем до будинку котрого заселять такого мешканця? От тому і зросла ціна оренди і ті хто був на межі але щє тримався сам без допомоги стали новими безхатьками
-
Наприкінці жовтня в канадському парламенті, в комітеті національної безпеки та оборони відбулися слухання щодо впливу російської дезінформації на канадській інформаційний простір. Ці слухання, вже не перші щодо дезінформації, набули більшого розголосу, оскільки ексміністр та відомий політик від опозиційної Консервативної партії Кріс Александер звинуватив провідного журналіста видання Ottawa Citizen Девіда Пульєзе (David Pugliese) у роботі на радянські (а ймовірно – і на російські також) спецслужби. І не лише звинуватив, але й як доказ своїх слів представив документи КДБ, які свідчать, що Девід Пульєзе стояв на обліку у радянських спецслужб з 1984 року і мав псевдонім Стюарт. Читайте статтю на Українській Правді www.eurointegration.com.ua/articles/2024/11/7/7197813/
-
Влада намагається пробувати різні варіанти… Я би сказала що тимчасові шелтери працюють але на жаль НЕ ДЛЯ ВСІХ…тому влада і надалі намагається шукати рішення проблеми з безхатьками…такій собі комплексний підхід.
-
Можливо якщо кожен рік завозити 1 млн осіб,а будувати 250 тис будинків то проблема не в безхатьках,а в в чомусь іншому.Ну звичайно ці ж люди підуть і будуть голосувати за владу яка їх привезла,тоді так ця проблема ніколи не вирішиться
-
В мене знайома працює в PSR це Psychosocial Rehabilitation Unit. 2-х річна програма де люди після вулиці проходять реабілітацію вчаться жити зі своїм діагнозом, з різними addiction, центр допомагає з інтеграцією людини в community які мають mental illness, знайти роботу, жити в суспільстві, доглядати за собою…Вона розповідала різні історіі переважно люди після програми не вертаються на вулицю, знаходять роботу і більш менш повноцінно живуть в суспільстві…на жаль є такі що не справляються і вертаються знов на вулицю…😞
-
Правильно,рівень управління оцінюється роками планування наперед,5-10 років для Канади це нормально.Плюс питания не в кількості людей,вони потрібні Канаді,а в якості.Той самий common sense тут як ніяк працює.
-
Я була завезена ще при Харпері 🤭
-
Жоден канадський уряд не привозить іммігрантів задля майбутніх голосів для своєї партії. По-перше, якщо б таке було, про це б стало відомо дуже швидко. По-друге, неможливо передбачити, як ті потенційні виборці проголосують. По-третє, легше і дієвіше працювати з тими, хто має право голосу вже, а не колись у майбутньому.
-
Ну в будь-якому випадку напевно потрібні подібні програми. Нехай навіть маленький відсоток витягнется звідти. Людям які туда потрапили дійсно не по своїй волі треба дати шанс. ( може два) . Але не безконечно ..
-
Я взагалі не розумію як можна розрахувати на мігрантів в виборах. Постійні резиденти не мають права голосу, тільки громадяни. Як можна прорахувати їх голос я не знаю.
-
Але яке ідеальне обличчя)))