Українська Манітоба
-
Але яке ідеальне обличчя)))
-
CUFTA або на загальних правилах
-
Ще одне вам в колекцію😂
-
Добрий раком усім! Питаннячко. Чи є в чаті хтось, хто працює в УНО чи з КУК Та міг би мені з сестрою допомогти з одним документом? Напишіть будь ласка в особисті 🙏 Дуже потрібно, в мене є контакт Джоан з УНО, але мені знається що то занадто писати їй😅 Безмежно дякую 😅
-
Як що ви попали в таку програму, ви вже в сістемі, постійно приходите до лікаря на догляд, вам виписують медікейшен, живете в соціальному житлі, це неважко відслідковувати… Ніхто не влазить ваше приватне життя, але знають де ви проживаєте і що робите…public health/mental health все знає 😁
-
Та нема тут такого як відмічатись, за вами просто follow up, ліки наприклад по рецепту якщо в вас bipolar видадуть тільки на місяц, через місяц ви ж за ними прийдете знов, попадете до лікаря він в вас попитає як життя, де живете, де робите? Житло соціальне теж вкурсі чи живете ви там чи ні, медсестри раз в місяц теж прозванють, короче всі за вами «бігають»😁
-
$125 annual fee, порахуйте для себе чи ви стільки кешбеку за рік назбираєте на продуктах і всьому решта і чи не вигідніше буде відкрити кредитку в умовному BMO чи Tangerine без annual fee
-
@banofbot