Українська Манітоба
-
Я розумію, що в провайдера є блеклист, з переліком великих піратських ресурсів, коли є надвелика активність з якогось ІР, провайдер змушений законом повідомити певні органи.
-
Провайдер може тільки трафік відслідкувати, з якого сайта качаєш, і то якщо ІР статичне, а що на комп поставив - це ніяк не відслідкувати. 😁
-
Провайдер збирає всю необхідну інфу😉
-
Якщо ви використувуєте професійний софт, для роботи, то легше, як на мене купити ліцензію і не мати клопоту, саме в плані роботи. Ніхто не буде заглядати, але це порушує авторське право, тому вибір за Вами.
-
То що є служби, які ходять по домах і заглядають на ліцензії?
-
Не ставте і не будете мати клопоту😉 ви приїхали до країни і мусите викнувати всі закони країни😉
-
А різні там фотошоп, ааф, варіанти моваві, для роботи з фоти і відео, там ліцензії від 100 коштує кожна.
-
Доброго вечора! Маю питання до українців, котрі давно тут проживають. Яка ваша думка про школу River Hights School? Отримала роботу у західній частині міста і хочу змінити район проживання наступного літа. Але мені потрідна гарна школа, яка б поєднувала початкову та середню та мала б транспортні послуги. Зараз живемо у Трансконі (довго їхати до роботи), діти навчаються у Bernie Wolfe school.
-
Купити ліцензійний ключ активації для вінди, коштує пару доларів
-
І всі Віндовси ліцензійні? Піратську ОС і софт на пк ставити не можна?
-
Тоді залишається тільки чекати, на всякий випадок, лист виглядає ось так
-
Та ні, на жаль, нічого немає
-
Ні, але за порушення авторського права - великі штрафи 😉
-
А ВПН це злочин?:3
-
Лист прийшов на наступний день, але кажуть, що може до 2х тижнів. Дивіться уважно, можливо лист вже прийшов, знайома так місяць чекала, а лист прийшов на наступний день після подачі, просто вона його пропустила
-
Є країни з супер низьким рівнем життя і там по 5 дітей. Я думаю що справа не в грошах.
-
Можливо вони хочуть щоб їх посадили за підробки. Хтозна
-
Їхати в країну не означає, що треба сюди їхати з метою скоювати злочин
-
А у них що, немає всяких бонусів до народження дитини батькам? Одразу б народжуваність піднялася
-
Всі імігранти привозять в Канаду частину своєї країни. Хто їм винен що низький рівень народжуваності?
22 Jan 2023, 08:02
19864/231727
less than a minute ago