Українська Манітоба
-
Доброго дня. Отримав work permit з таким дописом: : cuaet/ avucu not authorized to work in 1 child care 2 primary or secondary school 3 health services 4 agriculture occupations Це що, значить що треба медкомісію ще раз проходити? Я тому офіцеру показував медичну довідку, пройшовши ту медкомісію в Польщі
-
Дивлячись яку і як швидко тобі треба. Бо і там і там є інтернет магазини, а можно просто пійти і обрати офлайн, але буде не все те що є на сайті. Для сну я брала якісні подушки і ковдру у ікеї, вони були не найдешевші. Щоб зробити диванні подушки - окрема купила чохли які хотіла і замовляла онлайн самі дешеві подушки у волмарті, було значно дешевше але дуже довго.
-
Користуйтесь, будь ласка, пошуком. "готель".
-
Написали Вам
-
Хто має пдр манітоби на Укр або рос мові?
-
Хто знає ...майонез який використовують до олівє
-
шо це таке?
-
Вітаю! Запрошую до мене в салон краси. Я перукар із досвідом роботи понад 10років. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Січень . Працюю : З вівторка -суботу 10:00-19:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation На інстаграмі можна подивитись на мої роботи www.instagram.com/p/CjY51G5Lhc4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=