Українська Манітоба
-
Йому треба було лотерейок декілька у той день придбати, 9 з 9😀
-
Мій батько заповняв та відсилав 9 людям грін карти - усі виграли… а сам не зміг, ось і поїхали в Канаду :)
-
Ще досі купляємо, але кожен раз на заправці коли провіряємо то пише «вертайтесь хлопці до роботи» 😀
-
Підкажіть будь ласка, ми з чоловіком переїхали і змінили адресу в манітоба хелс. Сьогодні прийшли картки і вони обидві на моє імʼя, тобто зверху моє імʼя і призвіще + нова адреса, а знизу вже мої і чоловіка призвіще імʼя і номер карти. Це взагалі ок? Бо в минулих картках зверху там де адреса писало кожного імʼя окремо Знову начудили? Бо в мене з манітоба хелс нічого з першого разу ніколи норм не виходило Бо мені здається це не ок, що у чоловіка у карті не буде писати його ім’я біля нової адреси
-
спершу окремо подавалися, але потім оновлювали перміти і робили нові картки, тоді ми вже були вписані одне до одного, але біля адреси зверху все одно було кожного своє імʼя. До того ж я завжди була «основним», але цього разу вони казали, що змінять на чоловіка, бо в нього перміт довший. А вийшло все одно, що я «основний» чи як
-
-
Як колеги вас називають? Ті шо канадці;)