Українська Манітоба
-
У мене парт тайм робота в ресторанi - офiцiантка, ресторан маленький, лише 2 офiцiантки( одна з них ваша покорна слуга), сьогоднi на мене одну було 8 столiкiв з трьома- п'яттю гостями, це якось все одночасно. Просто не встигала. Зробила помилку в одному iз замовлень🙄🐴👀 У мене було бажання закричати Ааааа, та вибiгти на вулицю зламавши найближчу стiну.
-
Та нічого страшного то не смертельно, вибачились і все добре 😊 Шо ви там переплутали замість борщу дали суп?;)
-
Очикувано
-
Ну там дiдусь iндiанець був, рокiв 80, вiн сказав нiчого страшного, такий добрий, взяв той сендвiч, сказав все ок, але це було дуже стресово в атмосферi , коли мене чекали за 7 iншими столиками, навкруги бiгала хазяйка ресторана, та питала, що той дiд каже, сама вона не пiдходить до iндiанцiв.
-
Ще і hot, взагалі різниці не бачу 😁
-
Ну так І то і то хліб З начинкою
-
Тю, та то майже то саме;)
-
60. Чи було важко? Так бо потрібно було переходити на бізнес дахів з економіста в Україні, але з часом все налагодилося
-
не тонесенькі а витончені!
-
More than 30% of self-employed individuals close their businesses within the first two years. By the third year, nearly 40% have failed completely. This is why banks have much stricter requirements for self-employed applicants, often requiring at least two years of tax returns.
-
Якась дивна хазяйка, яка не хоче до гостей підходити через національність. А реакція дідуся супер.