Українська Манітоба
-
Так, ви праві. Але Дід та баба іммігрували коли їм було по 57 і теж змогли ще й на мінімальні песнію в канаді заробити… а роботу в «ті часи» через спілкування після служби в українській церкві…насправді багато тут так щось знайшов
-
Якщо футболка дійсно прозора, то людину запамʼятають як хлопця в прозорій футболці і з наклейками на nipples
-
Попробуйте переконати
-
Поки що я ходжу серед красивих хмарочосів зі своїм вечірнім хербал ті і спостерігаю, як дєрзкій веселий мен зняв штани і какає на поріг Gucci. В цілому це все відчувається як велика світова гармонія.
-
Я була в Калгарі 2 роки тому. Мені зустрілися в центрі 2 бомжі, жінка й чоловік, то вони дуже сварилися і йшли по різних боках вулиці. Вона кричала на нього ненормативною лексикою і везла за собою достатньо собі в нормальному стані валізку Karl Lagerfeld 😅 Я іще подумала - інший рівннь, luxury ).
-
І шо не дуже від Вінні відрізняється? Правда в Вінні нема Gucci;)
-
Ну небагато, вони не доставляють проблем на перший погляд (ну може тільки Gucci)
-
Він буде знати що ВОНА ПРОЗОРА Хоча думаю справа в тому що занадто легкі
-
Фух 😅 заспокоїли!
-
150$ на місяць після 10 років праці
-
Як це не лакшері!? 🥹Я маю сумочку:)
-
Нє. Я з тих, хто не збирається лишати по собі нічого. Хай множаться люди з позитивним мисленням)))