Українська Манітоба
-
Дякую ☺️ Буду видивлятись)
-
Всюди
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка, подалася на кліматичні. Сьогодні отримала два листа, один з чеком, в листі написано GST/HSTC. Це кліматичні так називаються? А в наступному листі я не зовсім зрозуміла, там сказано що виплат не буде поки не створю акаунт в CRA, чи то мається на увазі що наступні платежі будуть після того як зареєструю акаунт? Допоможіть будь ласка розібратися. Чек в CIBC завела, а тепер думаю може поспішила 😅 Мене збив з толку оцей лист
-
Нічого не логічно, Манітоба краще 😁 Якщо серйозно, була в Калгарі двічі. Так місто новіше, чистіше і не таке зелене як наприклад Едмунтон чи Вінніпег, це моє враження;) Даунтаун ну і даунтаун, особисто мені це не показник, хоча розумію отих офісних робітників 🥸🤓 шо напевно краще в Калгарі;) Єдине шо там Банф за кутом, ото круто! 🤩
-
No worries, як пояснила мені шеф, не переживайте, Канада не дасть вам нічого зайвого, тільки те, що ви заслужили)
-
То ретроспективна виплата кліматичних, не переживайте. Я теж сильно стресанула і майже самодепортувалась, коли побачила великі нарахування з підписом від гаверменту)
-
Я взагалі ніяких акцій не маю 🫣 я тут така єдина? 🥹 Це капец, одні акціонери тут зібрались…
-
А, ясно)