Українська Манітоба
-
-
А хто на першому місці? Брендона навіть в списку нема ;)
-
Ми навіть не топ 3😭
-
Вгадали:)
-
Напевно якесь маленьке містечко десь у BC, ставлю на Surrey😀
-
BC не підводить) За Kelowna шкода, там така краса🥰
-
Доречі є підозра, шо через те шо Келовна туристичне місце, то там багато малих крадіжок, тому і крайм рейт такий великий
-
Можливо;) Тоді виглядає так що Вінніпег на 4-му місці по туризму 🤩
-
Доречі, мене вчора тут одні люди заспамили із пропозицією організувати вечірку на Новий рік для учасників чату. Особисто я не думаю, що це потрібно, бо і так достатньо заходів від Просвіти, Маланка, різних груп і корпоративів. Ну а пікнік зимою у Birds Hill Park - то така собі контраверсійна ідея 😁
-
Вітаємо, Максим Беляев! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ага, отак ходили по Амстердаму і кричали антиарабьскі лозунги, бо шо ще робити футбольним вболівальникам, які приїхали подивитись на матч з Аяксом. Це ж така нагода покричати щось на антиарабському в центрі Європи. Тим часом, джихадісти, які за кілька днів до матчу почали організовуватись в групах в Телеграмі і Вотсапі, так і писали «Значить так, іншалла, будемо ходити по вулицях і прислухатися - а чи не кричить хтось щось антиарабське? І якщо так - бац! Биймо його»