Українська Манітоба
-
А коли свіжу зловлену рибку ріжеш, то часом з неї черв'ячки в усі сторони розповзаються 😁 Та нічо, за два роки з гаком ніякі черви мене не з'їли. Більше борюсь з бажанням міняти масло в машині кожні чотири місяці. Оце одного роду нервози мені здається. "Для профілактики" ага ага 🤪
-
І завжди можна завести собі червʼячка - і вже не так нудно 🌚
-
Ну я так скажу, що лямблії отою профілактикою не виводяться 🙃 А жерти антибіотики курсом аби було... Від усього не врятуєшся чарівною пігулкою. До речі тваринок вдома травити теж необов'язково, якщо вони на вулицю не ходять і їдять тільки штучний корм 🤷♂
-
Осінь 🍂 тут і правда чудова 🥰 Одного року було так що зима зустрілась з осінню, листя ще не опало, деякі дерева взагалі зелені були, і випало багато снігу 🫣 то десь вересень був. Так жалко було на то дивитись багато гілок від ваги пообламувалось, але таке нечасто буває… Переважно осінь тут прекрасна 🤗
-
У мами вдома за 2 минулих тижня зацвіли майже всі дерева 🫣 А на цьому тижні шквальний вітер майже все позривав Ото осінь дивна
-
Я доречі в Україні обожнювала осінь, там в нас більше дощів було, тут в Манітобі вона трохи суха:) Оцей запах мокрої листви мій самий улюблений 🥰
-
То вже зима ❄️:)
-
Осінь тут це коли білі мухи починають літати чи коли)?
-
Десь в другій половині вересня починається і до першого снігу. Тобто зараз ще досі осінь тут.
-
От саме це мені і подобається, що вона відносно суха. Без затяжних дощів, без сирості, з бадьорими прохолодними ранками і відносно теплими днями.
-
Планую поїздку в Оттаву. Порекомендуйте цікаві місця для перегляду please.
-
Вітаємо, Марина Данилова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Можете йти по списку Tripadvisor, більшість атракцій в центрі міста, просто треба гарно спланувати свій маршрут
-
youtu.be/eJHm03osbHc?si=UAqzp1Spv2t7FxLe З позитивного, в коментарях на українців не сваряться 😂
-
Film Training Manitoba has reached out to us regarding an opportunity for women from Ukraine who is interested in working in the film industry to attend a 2 day conference at no charge ($0). The SWIFT conference can help women toward developing their skills and learn more about jobs and careers in the film industry. You must be fluent in English and will attend the full 2 day program on Saturday November 30th and Sunday December 1st. There is only 10 spots. If you are interested please send an email to [email protected] on or before November 12th with the following: First and Last Name Email address Mobile #