Українська Манітоба
-
Голівуд не за горами 🤩 Єдино шо fluent in English, але ж неможливо встояти перед нашим акцентом 🤗
-
Вітаю! Сьогодні 9.11.2024 та завтра 10.11.2024 граємо у «Монополію». Запрошуємо наших гравців, а також маємо ще кілька вільних місць для «новачків», які теж отримають можливість на рівних умовах здобувати досвід та змагатися з досвідченими гравцями. То ж ласкаво просимо! Попередній досвід не обовʼязковий, головне бажання. Участь безкоштовна. Приєднуйтесь до нас, буде цікаво. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Ні, зараз з новою політикою Канади навіть наявність доходу та постійного місця проживання в ЄС не буде гарантією отримання позитивного рішення
-
А як політика впливає на візітор візи ?
-
Вчора якось пропустили новину, що IRCC змінило політику видачі віз. Раніше умовно-обов'язково видавали візу до закінчення строку паспорту. Зараз це правило змінили. Canada ends automatic 10-year tourist visas New visa rules give officials more discretion on validity and entry limits www.google.com/amp/s/indianexpress.com/article/cities/chandigarh/canada-ends-automatic-tourist-visas-bid-check-immigration-9658808/lite/
-
Я всеодно не розумію. Яке це має відношення до міграції? Візітор - це ж як турист . Приїхав і поїхав. Без прав на постійне проживання. Чи я шось не так зрозумів?
-
А як з батьками? То ж для них напевно без змін, на 10 років як і до того було… Ну якій вони можуть створювати «driven by rising housing shortages and cost-of-living concerns» якщо вони приїжджають до улюблених онуків/діточок і живуть разом з ними переважно…
-
Ото понапускали іммігрантів 😁 за останні роки:) тепер і туристам не раді 😁
-
Зараз Канада розуміє, що українцям нікуди їхати та немає жодної гарантії що Він повернеться назад. Вони зараз дають у більшості випадків відмови в туристичних візах українцям
-
Та я в цілому мала на увазі, за часи Трудо багатенько приїхало людей;) хто тут давно зрозуміє про шо я:) Не обіжайтесь, я шуткую 🤗
-
Я розумію вас і таких як ви , раніше щоб попасти в Канаду було потрібно купу грошей і багато часу на це , а тут нам повезло «почалася війна» , Трюдо зробив програму CUAET . Не заздріть , немає чому , ми і так багато чого втратили і не готові були до цього переїзду
-
Подивився фільм time cut . Там по сценарію дівчина потрапляє на 20 років назад . І прям уж весь фільм робили жарти , що ну прям як вініпег , йопт . Хочеш показати минули - показуй вініпег . І жарти про Робін спарклз робили (як я зустрів вашу маму) . Жартували , пока не побачили портедж плейс 🌚 А вийшло що дійсно весь час манітобу та вініпег показували . Фільм знімали у Вінніпегу та селкріку. Не поганий , є на нетфліксі та у пиратів . Ось стаття www.sportskeeda.com/us/movies/where-time-cut-filmed-all-shooting-locations-explored
-
В мене знайома приїхала нещодавно не по куает а по візітор І подалась на ворк перміт Так можна було?