Українська Манітоба
-
Я знаю Вашу історію Прям реально жорстко Дуже співчуваю
-
Побачив Course by course with icap
-
Не хочу вас засмучувати але у мене Assesment in Process з травня минулого року. Так що будьте готові і до такого.
-
Я не знаю що я наклацав що 317 Вибрав course by course точно 😵💫 Коротше я сподіваюсь що все одно підійде 😵💫
-
Дякую, і у мене не у одного таке.
-
@banofbot
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повна/неповна зайнятість Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, якщо мої батьки приїдуть в гості на 2 тижні до кінця року і отримають WP в аеропорту на 3 роки. То чи зможуть вони подати на продовження візи чи на нову візу, будучи в Україні? Оскільки віза в них -до 03.2026, а WP -до кінця 2027 (якщо дадуть на 3 роки). І чи, взагалі, є шанси сьогодні на відкриття нової візи в зв’язку з довгим терміном дії WP?
-
Дякую за уточнення. Тоді чи є шанси, що візу нову відкриють, коли вони перебуватимуть не в Канаді, станом на момент подання аплікації?
-
Дякую щиро за відповідь🙏
-
Investing with MRS LIEN has transformed my financial outlook. Their expert guidance and timely support have led me to gains I never thought possible