Українська Манітоба
-
Вітаю! Скажіть, будь ласка, якщо мої батьки приїдуть в гості на 2 тижні до кінця року і отримають WP в аеропорту на 3 роки. То чи зможуть вони подати на продовження візи чи на нову візу, будучи в Україні? Оскільки віза в них -до 03.2026, а WP -до кінця 2027 (якщо дадуть на 3 роки). І чи, взагалі, є шанси сьогодні на відкриття нової візи в зв’язку з довгим терміном дії WP?
-
Дякую за уточнення. Тоді чи є шанси, що візу нову відкриють, коли вони перебуватимуть не в Канаді, станом на момент подання аплікації?
-
Дякую щиро за відповідь🙏
-
Investing with MRS LIEN has transformed my financial outlook. Their expert guidance and timely support have led me to gains I never thought possible
-
Вітаю друзі .👋 Пропоную послугу вантажоперевезення Вінніпег та околицях.💪 Доставка з IKEA/Home Depot та інших магазинів.🛻 Пропоную якісний сервіс для вас ,вашої родини та друзів . Додатково пропонуємо послуги вантажників ,розібрати/зібрати меблі,запакувати речі для безпечного транспортування та дрібного ремонту вашого помешкання.👨🔧
-
@banofbot
-
Вітаю! Сьогодні 10.11.2024 граємо у «Монополію». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Наскільки я розумію з України не можна подаватись
-
Термін дії паспорту в батьків - кінець 2027. Тобто віза швидше закінчується, ніж буде термін дії WP
-
Дякую за Вашу думку🙏 Тут ключове питання, чи відкриють їм нову візу з України , коли ще буде діяти WP (дія якого, можливо, буде підставою для відкриття нової візи), а термін старої візи вже завершиться. Батьки не мають наміру тут залишатися. Просто хочуть приїжджати в гості