Українська Манітоба
-
Вітаю! Сьогодні 10.11.2024 граємо у «Монополію». А це можливість знайти нових однодумців, друзів чи просто гарно провести вільний час у позитивній компанії. Попередній досвід не обовʼязковий. Участь безкоштовна. Для отримання додаткової інформації пишіть мені у особисті повідомлення. До зустрічі на грі!
-
Наскільки я розумію з України не можна подаватись
-
Термін дії паспорту в батьків - кінець 2027. Тобто віза швидше закінчується, ніж буде термін дії WP
-
Дякую за Вашу думку🙏 Тут ключове питання, чи відкриють їм нову візу з України , коли ще буде діяти WP (дія якого, можливо, буде підставою для відкриття нової візи), а термін старої візи вже завершиться. Батьки не мають наміру тут залишатися. Просто хочуть приїжджати в гості
-
Так суть в тому, що в них віза до 2026, а паспорт на рік довше -до кінця 2027
-
Якщо віза до кінця 2026 , то знову , логічно, що ворк перміт дадуть тільки до кінця 2026 . Але успіхів , бачите , думки у людей тут різні . Вам краще запитати це у іміграційному чаті , там більше людей з досвідом . З власного досвіду , ворк перміт дали на 2 роки та 10 місяців , тому що дія паспорта була 2 роки та 10 місяців . Тобто ворк перміт , який тут кажуть, ніяк не повʼязаний з візою (ок), сказали не можуть дати більш, Ніж дія паспорту . Тобто у вашому випадку логічні три варіанти . Перший - дадуть ворк перміт до кінця дії візи. Другий - дадуть ворк перміт до кінця дії паспорту . У ціх двох варіантах ваше питання відпадає , нажаль. Третій варіант- дадуть ворк перміт на три роки, не дивлячись на паспорт та на візу. Чи є у цьому випадку варіант продовжити візу , находячись за межами Канади , на основі діячого ворк перміта - це гарне питання для іміграційного чату .
-
Віза то є право на в'їзд. Воркперміт то є право залишитись після в'їзду. Їх строки дії ніяк не зв'язані.
-
Тобто якщо вп вже вичерпано то всеодно можна приїздити сюди як турист поки діє віза ?
-
Дякую всім за відповіді на моє запитання 🙏
-
Звісно