Українська Манітоба
-
Це погана ідея відкрити FHSA, але не бути впевненому чи будеш купувати житло? Оце зменшення податків може бути меншим, ніж ті податки, які ти потім заплатиш при знятті не на житло? Тобто цей рахунок треба відкривати, коли вже точно будеш мати в планах купити житло?
-
Я не фахівець, але виглядає так, наче ви дуже все сильно хочете ускладнити для батьків. На мою думку, не треба отримувати WP щоб якісь сроки зробити довшими. Це не повязані речі. Наявність WP, з яким батьки поїдуть геть з Канади щоб наступного разу приїхати ще раз до вас коли? Це не підвищує їх шанс отримати наступну візу, навіть навпаки.
-
Перевезення Вінніпег Квартирні Переїзди +1 431 588 25 68
-
TFSA (Tax Free Save Account) буде краще відкрити в випадку якщо просто є бажання відкрити рахунок для зберігання коштів. Деякі роботодавці навіть допомагають з цим та інвестують в деяких випадках туди кошти, як бонус. (Я відкрив TFSA та відкладаю туди 5% від paycheck, а роботодавець платить на кожні 3 CAD ще 1 CAD зверху)
-
The average selling price of a townhouse/multiplex in Winnipeg increased by 7.6% year-over-year to $324,300 in September 2024.
-
The average selling price of a single-family home in Winnipeg increased by 6.3% year-over-year to $382,200 in September 2024.
-
На минулому тижні програли битву за дім - продався на 60,000$ більше - люди подуріли)
-
FHSA накопичує ніби тільки один попередній рік. Я щось таке чув, але це не точно
-
Я не консультант, але хай батьки зроблять ще один паспорт (громадянам України можна мати два діючих паспорти), хай подаються з новим паспортом на візу
-
Bonsoir la famille
-
Yes. It is smart!