Українська Манітоба
-
FHSA накопичує ніби тільки один попередній рік. Я щось таке чув, але це не точно
-
Я не консультант, але хай батьки зроблять ще один паспорт (громадянам України можна мати два діючих паспорти), хай подаються з новим паспортом на візу
-
Bonsoir la famille
-
Yes. It is smart!
-
You can carry forward up to a maximum of $8,000 of unused FHSA participation room at the end of the year to use in the following year, (subject to the lifetime FHSA limit). The income earned by your FHSA will not impact your unused FHSA participation room.
-
-
Тобто, якщо я відкрив рахунок FHSA у 2023 році, не відкладав ні цента туди до 2030 року, то у 2030 році я зможу покласти на цей рахунок 8000 за 2030 рік та 8000 за минулий рік. Невикористані ліміти за усі інші роки не акумулюються на рахунку FHSA як у TFSA чи RRSP. Переноситься тільки невикористаний ліміт за минулий рік.
-
Браво Солана :)
-
Так крипта це gambling теж, хоча після 3 років тримання монет було багато панічних атак)
-
Тоді можна ще питання з *: Я ж можу поповняти tfsa/fhsa... Не тільки доларом але акціями, еtf? якщо в мене на звичайному акаунті нехай було куплено акцій амазону на 5к. Зараз вони виросли до 8к. Я їх переводжу на fhsa і це означає, що мій річний ліміт повністю використаний і я можу можу скористатись податковою знижкою цього року?
-
В нас це називається VSP(Value Sharing Plan) і він включає в себе RRSP, TFSA та EPSP. Та ще я плачу 7% до DCCP та маю ще зверху 5% від роботодавця 😊 Фактично Я зберігаю коло 20%😁
-
То шо так % в банках впав на мортгидж чи то така конкуренція на купівлю?