Українська Манітоба
-
В мене одне око не бачить, все одно перевірили зір, і так як інше око 100% то без проблем поміняли, але в вашому випадку дійсно краще подзвонити до них
-
При заміні посвідчення в мене перевіряли зір, хоч і помітки не було.
-
Цього я не знаю. В дружини -3.5, то не було запитань. До окуліста не йшла
-
А якщо помітки у посвідченні немає і не палитися що поганий зір (-8 але ношу лінзи) то теж відправлять?
-
Потрібно буде додатковий огляд окуліста, якщо не помиляюся. Знайома мала поганий зір, то її відправили на огляд.
-
Зателефонуйте в MPI
-
В мене таке не типове питання , Чи змінять мені права , в мене є інвалідність ( немає одного ока ) чи буде це проблемою при заміні прав .
-
В імміграційному чаті такі питання обговорюйте t.me/uccmb
-
Unemployed
-
Доброго дня. Хто заповнював форму онлайн на продовження візи для дитини? Що писати в розділі employment?
-
m.facebook.com/profile.php?id=100064044157558
-
Так
-
м. Стейнбах (Манітоба), шукаю сусіда чи сусідку в 2 бедрум апартаменти. Нова квартира. Подробиці в приват.
-
Ви маєте у садочка запитати, більшість приймає, якщо садочок більше 1200 дол - то скоріше всього не приймає. Просто питайте як стаєте в чергу, це відкрита інформація, вони одразу вам скажуть
-
Не можу знайти в інтернеті адресу. Це book shop?
-
Доброго дня,ні,на жаль,маєте запитувати у садку чи приймають субсидію.
-
Сходила в музей Манітоби. Дізналася що українці тут аж з 1800х. Всім рекомендую, затягне на цілий день :3
-
Ви про цю калину m.facebook.com/profile.php?id=100064044157558 ?
-
Дякую вам, зараз пошукаю якімь контакти
-
Якщо ви у Вінніпезі, то найкраще це робити через Калину, вони знаходяться на Selkirk В Україні їм переводять гривні, а тут ви отримуєте долари. Знайомі так переслали доволі значну суму.
22 Jan 2023, 08:02
19949/230973
about 2 hours ago