Українська Манітоба
-
За відгуками експертиза і спеціалісти краще у Questrade
-
Так, трейдити самостійно, так як і віддати на менеджмент, можна і там, і там. Але вихлоп на менеджменті з Wealthsimple буде невеликий
-
Класний результат, а як давно ви його відкрили?
-
Це у вас managed portfolio?
-
на EIA краще не треба подаватися, ще впливає на імміграцію, для як наче виплати для малозабезпечених сімей, що не можуть знайти роботу, щось таке. А EI це як у нас виплати центр занятості, тобто це вид наче державного страхування на випадок безробіття, і там є умови, щоб його отримувати
-
Ні, не рахує)) з поповненнями відображається тільки десь першу добу після поповнень, а через добу підтягується реальна сума net deposits і відображаються тільки натрейдені проценти)
-
Ви праві, я тільки 20% скинув. Надіюсь на Маска тепер)
-
Може, то баги аппки, у мене через 1-2 дні після поповнень все стабілізується і рахує коректно. На менеджед портфоліо з рівнем ризику 4 у мене з липня накрутило 5,6%. Але у мене там и сума космічна в $100, то може, по ним не можна робити висновки. І цілих 9 центів дивідендів! Я відкрила собі менеджед рахунок в Questrade, але вони вже місяць (!) аналізують свій же підписаний мною договір. Я вже нічо не хочу вапше у них відкривати, бо уже знайшла опцію відкрити самоуправляємого другого FHSA у велсімпл і хтось буде там сам несамовито трейдитись 🌝
-
той рахунок був відкритий в липні 2023, я думаю, це не річний приріст, це все, що в принципі накрутило за цей час. теж виходить доволі пристойно, але може, там менеджер на випробовувальному терміні, старається)