Українська Манітоба
-
Ні, не рахує)) з поповненнями відображається тільки десь першу добу після поповнень, а через добу підтягується реальна сума net deposits і відображаються тільки натрейдені проценти)
-
Ви праві, я тільки 20% скинув. Надіюсь на Маска тепер)
-
Може, то баги аппки, у мене через 1-2 дні після поповнень все стабілізується і рахує коректно. На менеджед портфоліо з рівнем ризику 4 у мене з липня накрутило 5,6%. Але у мене там и сума космічна в $100, то може, по ним не можна робити висновки. І цілих 9 центів дивідендів! Я відкрила собі менеджед рахунок в Questrade, але вони вже місяць (!) аналізують свій же підписаний мною договір. Я вже нічо не хочу вапше у них відкривати, бо уже знайшла опцію відкрити самоуправляємого другого FHSA у велсімпл і хтось буде там сам несамовито трейдитись 🌝
-
той рахунок був відкритий в липні 2023, я думаю, це не річний приріст, це все, що в принципі накрутило за цей час. теж виходить доволі пристойно, але може, там менеджер на випробовувальному терміні, старається)
-
Questrade бере 4.95$ за транзакцію . Питання наступне. Чи можна відкрити в банку ЮСД аккаунт і закидати з нього ЮСД на quastrade напряму без втрати комісій на конвертації? Якщо хтось аналізував такий варіант ,то де найкраще відкрити банківський рахунок , мені в CIBC говорили шо рахунок безплатний і беруть тільки 0.75 за транзакцію. Я ще не перевіряв ,не доходять руки 🙄
-
Де знаходиться міграційна служба у Вінніпегу?
-
Так-так, мене теж це затригерило, думав це у мене якийсь алгоритм бракований, може треба в support написати 😄
-
Welcome to Winnipeg 😏
-
tsn.ua/amp/tsikavinki/pislya-peremogi-trampa-amerikancyam-proponuyut-vtekti-vid-politiki-na-4-roki-2698203.html 😁😁😁
-
У мене ці три TFSA рахунки були відкриті 11 листопада 2023, рівень ризику 5 4 4. Дохідність за без кількох днів рік 14.26%