Українська Манітоба
-
Багато «розумників» пробують «щастя» з CBSA та RCMP - жодному тепер не смішно
-
Не знаю, друг ще не розповідав.
-
І що тепер їм буде? 🫣
-
Порівняння усіх федеральних та провінційних допомог по кожній провінції у 2022 році. У цей розрахунок входять як федеральні виплати (GST/HST, Climate Action Incentive Payment, Canada Child Benefits, one-time housing benefit), так і провінційні фінансові допомоги, які у кожній провінції мають свої різні критерії та методику розрахунку. Щоб кваліфікуватись на усі допомоги, потрібно, крім податкової декларації, також подати і аплікації для певних програм (наприклад, Rent Assist у Манітобі для компенсації оренди). Розмір провінційних виплат залежить від того, чи люди працевлаштовані та розміру доходу. У порівняльній таблиці для прикладу вказані сукупні максимуми цих виплат для одиноких людей, самотніх батьків з дитиною та подружжя з двома дітьми. Як бачимо у провінції Квебек найбільші соціальні виплати та для сім'ї з двома дітьми можуть становити понад $58 тисяч на рік. У Альберті для порівняння така сім'я отримає тільки $35 тисяч на рік. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
St Malo provincial park. Там до кордону 20 хвилин десь, хотілось подивитись куди ті мексиканці так рвуться. Наші поля гарніші, це точно🥰 Там буквально можна пригнути з дороги, столбики які маркують кордон стояли в 50см від дороги яка ще у Канаді, там ще метр-два та поля американських фермерів. Тому напевно не там переходити хотіли українці, в Emerson кордон вже під купую камер, це бачив👀
-
Ну американські фермери теж сурові дядьки, напевно ж рушниці мають 🫣 Ото краще там взагалі не ходити…
-
Ми деколи їздимо в Майнот, останні раз були того літа, їхали через Peace Garden, годину на кордоні мурижили…черешні під лупою розглядали 😁 Так шо не знаю де там легко перейти 🤷🏻♀️ Або знаю! а потім пишуть в газетах, що сімʼя замерзла чи ще щось сталось 😞
-
Напевно що ні 😁 Тому так довго і тримали:) А головне що черешні були product of USA:) діти їли в машині. Добре чек був, показала…сказала що зранку купила в Волмарті дітям в дорогу:) Більше з черешнею 🍒їздити не буду!
-
Якщо людина реальний біженець, а не злочинець, краще здатися та й все. Так трішки посидіти доведеться, але декілька знайомих хто так у 2022 робив, їх відпускали під залог чи поручення за декілька днів. Якщо все спланувати, мати контакти людей у США хто тобі зможе допомогти, чи адвоката, то зазвичай усіх швидко відпускають.
-
Навіщо, Карл?
-
Цим канадськім пацієнтам вже купа років, яких з кожним роком залишається все менше і менше, які ще served в другій світовій війні…і коли в нас луплять салюти наприклад на Canada Day чи коли приїзджає той американський луна-парк і салюти стріляють на відкриття. Деякі нервують, ховаються, напевно частково памʼять вертається бо таке не забудеш. Це коли я робила в Alzheimer’s Unit бачила таке 😞
-
Щоб швидше втратити свої дані 😁