Українська Манітоба
-
Так, але є люди які не мають права грати: це працівники компанії (mnp,deloitte…) які проводять аудит процесу - їм заборонено
-
окей, тоді тільки один офіс з конкретно моїм офіцером
-
Видам собі PR і поверну по гарантії, звичайно
-
Не вистачить. The Department will reduce its operating budget spending by $93.0M in 2024–25, $103.1M in 2025–26 and ramping up to $116.9M in 2026–27 and ongoing, through savings on travel costs; reductions in professional services and workforce; and a general reduction in operating spending.
-
Що будете робити з IRCC?
-
Я хочу виграти в лотерею, щоб купити IRCC. На все інше сама зароблю, мені небагато треба)
-
Ну ви бачите, Дмитро каже, там бюджет, я можу не потягти. Окей, щось придумаєм, зробимо оплату за заявку в півтора мільйона і тоді грошей має вистачити
-
Оце вже реальніше!;)
-
А я 😒😭
-
Дасть єноту пр
-
Такі розмиті цифри якшо чесно. Якшо бюджет 200 мільярдів, а зменшення на 46млн це ніщо, а якшо 200 млн весь бюджет, то це вже інша цифра 🤷♂️
-
Канада готується до можливої хвилі мігрантів з США після нещодавньої перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. Через зростаючі побоювання щодо політики імміграції та депортації, яка очікується за адміністрації Трампа, багато американців розглядають можливість переїзду, і Канада стала одним з пріоритетних напрямків. Повідомляється, що чиновники готують плани дій для управління можливим напливом мігрантів на кордоні, особливо в містах з великими американськими громадами. Канадська влада зосереджує увагу на зміцненні систем підтримки, операцій на кордоні та правових ресурсів для забезпечення належного прийому новоприбулих у найближчі місяці.
-
Блін, вибачте, з 1го разу не знайшов 😅 4 мільярди на найближчі роки.
-
Диверсифікація