Українська Манітоба
-
Канада готується до можливої хвилі мігрантів з США після нещодавньої перемоги Дональда Трампа на президентських виборах. Через зростаючі побоювання щодо політики імміграції та депортації, яка очікується за адміністрації Трампа, багато американців розглядають можливість переїзду, і Канада стала одним з пріоритетних напрямків. Повідомляється, що чиновники готують плани дій для управління можливим напливом мігрантів на кордоні, особливо в містах з великими американськими громадами. Канадська влада зосереджує увагу на зміцненні систем підтримки, операцій на кордоні та правових ресурсів для забезпечення належного прийому новоприбулих у найближчі місяці.
-
Блін, вибачте, з 1го разу не знайшов 😅 4 мільярди на найближчі роки.
-
Диверсифікація
-
Так, лякає 🤷
-
Мені здається, що я здохну на тій своїй роботі. А тут виплати більші за мою зарплату 😂 навіщо я взагалі ходжу на ту роботу???
-
Ну добре, я орієнтувалась на Квебек, а не на Манітобу + в мене двоє дітей
-
Береш відкриваєш річний дохід і бачиш😂 ні, фул тайм
-
Як отримаю ПР, то маю велику надію, що я зміню роботу на кращу. А не це все))
-
Вітаю, громадо!Прекрасна нагода для Вас чи Ваших батьків! Продовжуємо БЕЗКОШТОВНІ комп'ютерні заняття переважно українською (частково англійською) мовою. Залишилось декілька вільних місць для занять в класі розклад занять: з 5 pm - 8 pm два рази на тиждень за сталим графіком (вівторок та четвер). У вівторок 12 листопада можна починати. Імміграційний статус в Канаді не має значення. Зареєструватися ви можете вже сьогодні за посиланням: alteredminds.ca/computers-for-life/ Або надсилайте електронний лист з контактами: [email protected] (англійською), зателефонуйте за номером 204-560-4400. КУРСИ ДЛЯ ПОЧАТКІВЦІВ! Вивчаємо основи роботи з комп'ютером: роботу з поштою, пошук в мережі Інтернет, робота з продуктами Google (онлайн документи та диск), роботу з текстом, таблицями, зображеннями, основний цифровий контент Вінніпег. За 8 занять студенти отримують сертифікати та навички роботи з комп'ютером, при необхідності надаються в користування бувалі у вжитку, але безкоштовні настільні комп'ютери. We continue FREE computer classes in Ukrainian for Ukrainian Available online, afternoons. Immigration status in Canada does not matter. To register or learn more, [email protected] (in English) or call at 204-560-4400. alteredminds.ca/computers-for-life/