Українська Манітоба
-
Ну все, я зрозуміла, не треба мені того😄
-
Купляйте біткойн тоді, зробите нас багатими :)
-
«Не пізно» написав
-
А частину прибутку на ЗСУ/Стерненку та rrsp
-
Коли новини починають писати про BTC - це знак, що пора скидати позиції
-
Привіт. Чи є якісь секонди чи спец магазини, куди можна здати товар і отримати за це гроші, а не купон на знижку до них? Треба кудись подіти нові запаковані чохли в машину, бо не підійшли, а повертати не оплачується. Дякую ☺️ Може тут хтось хоче купити? До Nissan Rogue 2010-2024, шкіряні.
-
Поміняйте market зверху на limit/ stop limit
-
А покажіть, будь ласка, як ви налаштовуєте стоп ліміти на крипту? Я тут бачу можливість тільки за вищою ціною продати, а налаштувати автоматичний продаж при зниженні ціни немає тут опції
-
Значить не передбачено проскакування ціни, можна ставити звичайний limit order. Стоп-ліміт ставиться тільки для того, щоб перестрахуватися, що ваш ордер буде заповнений при дуже швидкому рості/падінні
-
Тільки один limit там є, стоп ліміту немає 🤷🏻♀️
-
Вони драконовські, але їх чомусь не знімають 🤷🏻♀️ не знаю, як це працює, але мені ще жодного фі за операції з криптою не зняли. Тобто про них попереджають, але не знімають
-
Хто подавався дитині 3р на продовження паспорту, підкажіть будь ласка там треба теперішній паспорт дитини Свідотство про народження Заява Мій паспорт І свідотство про шлюб І консульський збір за розгляд заяви? Правильно? Чи я щось пропускаю? Чи потрібен якийсь документ від батька і чи треба копію його паспорта? Бо шлях не близький і я щось переживати почала щоб нічого не забути 😓
-
Дякую! значить, є підстраховка, щоб продати дорожче, але немає підстраховки, щоб встигнути продати дешевше до подальшого падіння - передбачливо)