Українська Манітоба
-
«Не пізно» написав
-
А частину прибутку на ЗСУ/Стерненку та rrsp
-
Коли новини починають писати про BTC - це знак, що пора скидати позиції
-
Привіт. Чи є якісь секонди чи спец магазини, куди можна здати товар і отримати за це гроші, а не купон на знижку до них? Треба кудись подіти нові запаковані чохли в машину, бо не підійшли, а повертати не оплачується. Дякую ☺️ Може тут хтось хоче купити? До Nissan Rogue 2010-2024, шкіряні.
-
Поміняйте market зверху на limit/ stop limit
-
А покажіть, будь ласка, як ви налаштовуєте стоп ліміти на крипту? Я тут бачу можливість тільки за вищою ціною продати, а налаштувати автоматичний продаж при зниженні ціни немає тут опції
-
Значить не передбачено проскакування ціни, можна ставити звичайний limit order. Стоп-ліміт ставиться тільки для того, щоб перестрахуватися, що ваш ордер буде заповнений при дуже швидкому рості/падінні
-
Тільки один limit там є, стоп ліміту немає 🤷🏻♀️
-
Вони драконовські, але їх чомусь не знімають 🤷🏻♀️ не знаю, як це працює, але мені ще жодного фі за операції з криптою не зняли. Тобто про них попереджають, але не знімають
-
Хто подавався дитині 3р на продовження паспорту, підкажіть будь ласка там треба теперішній паспорт дитини Свідотство про народження Заява Мій паспорт І свідотство про шлюб І консульський збір за розгляд заяви? Правильно? Чи я щось пропускаю? Чи потрібен якийсь документ від батька і чи треба копію його паспорта? Бо шлях не близький і я щось переживати почала щоб нічого не забути 😓
-
Дякую! значить, є підстраховка, щоб продати дорожче, але немає підстраховки, щоб встигнути продати дешевше до подальшого падіння - передбачливо)
-
Ні, це трохи не так працює. Ви можете ставити limit order в дві сторони. Залежить від ваших цілей. Коли на біржі дуже багато ліквідності, то ваш ордер може просто не заповнитись, бо при великих обʼємах алгоритми не встигають заповнювати всі ордери, для цього і ставлять stop-limit. Приклад: Ви (і ще декілька мільйонів людей) купити BTC по $60000 і хочете продати BTC по ціні $100000. Як тільки ціна почне підходити до $100000 (це один з ключових рівнів), то ці всі ордери стануть в умовну чергу і система почне заповнювати ордери по черзі. Зрозуміло, що попит ≠ пропозиція і ваш ордер може просто загубитися і не продатися, а ціна піде далі вверх або вниз. Для цього ставлять стоп на умовних $99950, а сам ордер на $100000 і в такому випадку ваш ордер не буде стояти в загальній черзі, а зʼявиться в ній тільки при ціні $99950, що значно збільшить ваші шанси на продаж але вони все одно не будуть 100%. Все дуже залежить від алгоритмів і ліквідності на кожній конкретній платформі. Hopefully that makes sense