Українська Манітоба
-
Якщо вже за медицину пішла мова) Платні медичні втручання (стоматологія) списуються в такси чи ні? Мені такий план всяких операцій розписали, що навіть якщо виграти в лотерею, що трошки докласти треба буде 😐
-
Так, відправив на узд. Через 2 міс, але це не те що негайно мені треба. Я може чекати і пів року. Але ж не вирізати без перевірки що це і чи можна взагалі це чіпати… давайте повідрізаємо все що лишнє 🤦♀️😂
-
Мій син народився з гемангіомою (це як така кровʼяна пляма на шкірі). Педіатр в Україні сказала «негайно вирізаємо!!! Негайно!! Гемангіоми розростаються, це ризик!» Я сказала «тьотя ти не в собі чи шо, немовля під загальний наркоз класти?!? Та щас, ага. Почекаємо поки почне розростатися, як ви кажете». Коли йому виповнився рік, гемангіоми вже не було, сама «розсмокталася» )) Тож ага, бувають лікарі, які «відріжемо все!»
-
Я так само і зробила 😉
-
Так ви йдіть зараз. Використаєте бенефіти цього року. А потім нові будуть. Уже 5 тис 🙂
-
Якщо в людини дійсно загострений апендицит, то там і симптоми не будуть mild…людина від болю буде «лізти на стіну», з таким переважно ідуть в ER а не до сімейного… Ну а в ER вже на місці і U/S зроблять і терміново прооперують…
-
Та сама історія
-
Удачі в пошуках 🙂
-
Короче, не знаю, мені якось тривожно від повільних генаральних підходів і того, що ніяк вплинути (тобто кинути все і піти в приватну клініку) ти теж не можеш. Я правда переживаю, як тут народжувати і вирощувати дітей, якщо у тебе просто нуль вибору, крім як поїхати закордон для рутинних процедур, а в гострих випадках - просто немає вибору
-
Так а атипова симптоматика? Мені колись тиждень не могли поставити діагноз апендициту, кров була ідеальна, мене нічого не турбувало, окрім слабкості, просто пощастило, що я працювала в лікарні і знайомий хірург сказав: "розріжем - подивимось", а по факту там уже був локалізований перитоніт. Не знаю, чи вижила б я, якщо б це сталося зараз і тут, а не 10 років тому
-
www.northgatedental.ca/ Раджу дуже dr. Stefan Mezibroski
-
На електронну пошту нічого не прийшло. Все є в акаунті.
-
нема саппорта - нема проблем!
-
яку пошту ви використовували для реєстрації?