Українська Манітоба
-
Так а атипова симптоматика? Мені колись тиждень не могли поставити діагноз апендициту, кров була ідеальна, мене нічого не турбувало, окрім слабкості, просто пощастило, що я працювала в лікарні і знайомий хірург сказав: "розріжем - подивимось", а по факту там уже був локалізований перитоніт. Не знаю, чи вижила б я, якщо б це сталося зараз і тут, а не 10 років тому
-
www.northgatedental.ca/ Раджу дуже dr. Stefan Mezibroski
-
На електронну пошту нічого не прийшло. Все є в акаунті.
-
нема саппорта - нема проблем!
-
яку пошту ви використовували для реєстрації?
-
Тут як пощастить насправді. Ми були в дитячому госпіталі в Оттаві, бо не могли збити нічим високу температуру дитині довгий час і прийшлось чекати 6 годин на прийом лікаря та призначення аналізів, а у Вінні при такій же ситуації нас прийняли за 15 хвилин. Різниця в тому, що в Оттаві поруч з нами сиділи діти з поломаними кінцівками і стікали кров’ю (що абсурд by default), а у Вінні навіть світло не включали в прийомній, бо нікого не було
-
За наявності ендодонтичних проблем я ще ніколи не бачила, щоб глушили проблему антибіотиками, але це не стратегія лікування, просто раніше, ніж за 3 місяці, тебе ніхто до ендодонтиста не запише, бо місць немає
-
В суботу мабуть прийдеться до сімейного Схоже сильно зірвав підшлункову 😭😭😭😭😭 Сподіваюсь теж не довго буде Не хочу, але здається сам не вийду з цього
-
З атиповою звичайно складніше діагностувати… В знайомого тут розірвався не встигли вчасно прооперувати, всеодно розрізали, почистили, 2 тижні в хоспітали під IV антибіотиками, вилікували… і таке нажаль буває 🤷🏻♀️
-
Та нормально тут народжувати та вирощувати дітей 😁 Он моя Морковка 7 років бігає і нічого їй не бракує 😁 Все буде добре 🤗
-
В мене від роботи Поховають безкоштовно 😂😂
-
Увага! Слоти на паспорт! Едмонтон! Зараз
-
Є слоти Едмонтон! Хапайте